ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 -ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 4-0 | Πρωτη news sport

Στο ίδιο έργο θεατες! Μια ομάδα
να αμυνεται μαζικα με όλους τους παίκτες της κάτω από την σέντρα προς την περιοχή τους (Ελλάς Βελου ) και μια ομάδα να επιτίθεται συνεχώς και να προσπαθει να διασπασει την πολυπροσωπη άμυνα των φιλοξενουμενων.
 Όμως στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν ήταν καλοί αφου προσπαθουσαν ανορθοδοξα να κάνουν κάτι καλό που θα απέφερε κάποιο γκολ. 
Από τις φάσεις που αξίζει να αναφέρουμε στο Α' ημίχρονο είναι μια εκτέλεση φάουλ στο 33' του Βασίλη Φιλη που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Τριανταφυλλου, ενώ δύο λεπτά αργότερα στη μοναδική φορά που απειληθηκε η εστια του Κοντη ήταν όταν σε εκτέλεση φάουλ του Κορρο ο γκολκίπερ της Κορίνθου 06 απεκρουσε με γροθιες. 
Αυτή η φάση ήταν η μοναδική φορά που απειληθηκε η εστια του Κοντη σε ολο το παιγνίδι! 
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα των γηπεδούχων αλλαξε και είδαμε την Κορινθο που ξέρουμε. 
Οι παίκτες του Στ.Μπινιαρη έβαλαν την μπάλα κάτω και παρα το σκληρό παιγνίδι των φιλοξενουμενων πέτυχαν ΜΟΝΟ τέσσερα γκολ ενώ εχασαν τουλάχιστον άλλα τόσα σίγουρα. Στο 61' ο Λουκάς ανέτρεψε τον Λυγκο και ο Τζανετος έγραψε το1-0.
 Ο διαιτητής Μερκουρης έδειξε την 2η κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Ελλάδας και έμεινε με 10 παίκτες. Στο 65' ο Μίμης Χρυσαφιδης με δυνατο σουτ το 2-0 και μετά μιλησε η κλάση του αγεραστου Πέτρου Δημητριάδη ο οποίος με δύο εξοχα γκολ στο 79' & στο 88' έκλεισε το σκορ 4-0 , ενώ έχασε δύο καλές ευκαιρίες να πετύχει καρε τερματων. 
Στο 51' ο Λυγκος πέτυχε γκολ αλλά μόνο ο Μερκουρης "ειδε" επιθετικο φάουλ και ακύρωσε κακώς το κανονικό γκολ. 
Σημειώνουμε ότι η Κόρινθος 06 απέκτησε τον αμυντικό μέσο Στέφανο Τζανετη που είχε παίξει πρόπερσι πάλι με την ομάδα και ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο παιγνίδι ως αλλαγή στο 82' όταν πήρε τη θέση του Τριμπονια. 
ΔΙΑΙΤΗΤΕΥΣΕ ο Μερκουρης με βοηθούς τους Βασιλείου -Μελη.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06. Κοντης, Γκουριωτης, Φιλης, Μαυρελης, Τριμπονιας (82' Τζανετης ), Αραπογλου, Χουσελας (46' Σάντα ), Χατζησοφρωνιου (73'Δημητριάδης ), Χρυσαφιδης (82'Βρενοζι ), Λυγκος, Τζανετος. 
 ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ. Τριανταφυλλος, Κανελετης (73'λτ Καραγκούνης ), Κορρο, Λουκάς, Σαββιδης, Γιακουπι, Αναστασιαδης (65' Κακαβελακης ), Ντρβιση, Ταλιο (82' Παππας ), Ρουπας, Καραγκούνης (68' Μητσοπουλος ).
 ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ
 
Top