Δήμος Βέλου Βόχας"ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ" | Πρωτη news sport

 
Ο Δήμος Βέλου Βόχας και το
ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ του Δήμου,  στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης,  αναλαμβάνουν πρωτοβουλία  συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας για τους κατοίκους της Νέας Περάμου και Μάνδρας Αττικής.  Η υποδοχή και η συγκέντρωση βοήθειας θα πραγματοποιηθεί από αύριο Τρίτη 21 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στα 3 ΚΑΠΗ του Δήμου μας (Ζευγολατιό, Βραχάτι, Βέλο),  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου στο Βέλο από τις 8.00 π.μ. μέχρι και τις  12.30,  καθώς επίσης και τις απογευματινές ώρες στα δύο κλειστά δημοτικά γυμναστήρια (Βραχάτι και Βέλο)
Τα είδη που μπορούμε να προσφέρουμε είναι τα εξής:
·        Είδη υγιεινής: χαρτί υγείας, μωρομάντηλα, πάνες για μωρά και ηλικιωμένους, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαμπουάν, αφρόλουτρα κλπ.
·        Απολυμαντικά είδη βασικής καθαριότητας (χλωρίνες- απορρυπαντικά) κλπ.
·        Είδη ρουχισμού-κουβέρτες-σεντόνια-υπνόσακοι-κάλτσες-εσώρουχα κλπ.
·        Είδη διατροφής: γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, μακαρόνια, όσπρια, νερά, χυμοί,  μπισκότα, παιδικές τροφές κλπ
·        Φάρμακα: παυσίπονα κλπ
Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας καλεί όλους τους δημότες, συλλόγους, σχολεία και φορείς που επιθυμούν, να συμμετάσχουν στην προσπάθεια και να συνδράμουν στους πληγέντες.

*Όποιοι αδυνατούν να μεταβούν στα ανωτέρω σημεία μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα του Δήμου 2741360520-1 και 2741051788 (Γραφείο Δημάρχου) προκειμένου να τα παραλάβει ο Δήμος.
 
Top