Eίναι αυτονόητο πως ψητό κατσικάκι στο φούρνο έχουμε γευθεί όλοι σε πολλές και

ποικίλες
επιτυχημένες εκδοχές. Όμως αυτό, σας το υπογράφω, δεν το έχετε φάει (!!!) και πάμε στοίχημα. Είναι το γκουρμέ κατσικάκι ξεκοκαλισμένο, μια λουκουμο-εξτραβαγκάντζα της φίλης μου της Λίνας, που το φτιάχνει για τους φίλους (μόνον, κοινωνικά ποτέ) στα μεγάλα της μαγειρικά κέφια και έχει τόοοοοση αγάαααπη στο μαγείρεμα, που πρώτον γίνεται πάντα, μα πάντα, τέλειο και δεύτερον, αρνούμαι να το ανταγωνιστώ, δεν θέλω, δεν υπάρχει άλλωστε λόγος, κάθομαι στ’ αβγά μου και το απολαμβάνω! Είναι κάτι που η φίλη μου κάνει απλώς τέλεια και ναι, της βγάζω (όπως και όλοι οι φίλοι) το καπέλο!
περισσότερα
εδώ