Πατέρας εξέδιδε τα παιδιά του σε ερωτικούς του συντρόφους | Πρωτη news sport

Σοκ ακόμα και στους έμπειρους αστυνομικούς προκαλεί η πρωτοφανής υπόθεση κακοποίησης
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας πήγε στο Α.Τ. Αγίου Δημητρίου και κατήγγειλε πως ένας πατέρας «διαφημίζει» μέσω σελίδας γνωριμιών στο ιντερνέτ ότι εκδίδει τα ίδια του τα παιδιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταγγέλλων ανάφερε στους αστυνομικούς πως εντόπισε τον πατέρα σε chat αναζήτησης ερωτικών συντρόφων και σε συνομιλία που είχαν τού ανέφερε πως είναι πρόθυμος στο ραντεβού να συμμετέχουν και τα παιδιά του, τα οποία είναι κάτω των 10 ετών.
Ο καταγγέλλων πήγε στο ραντεβού. Εκεί ο πατέρας του πρότεινε να έχουν ερωτικές επαφές μπροστά στα παιδάκια, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι αν ήθελε θα μπορούσαν να συμμετάσχουν και αυτά.
Ο καταγγέλλων, ωστόσο αρνήθηκε και προφασιζόμενος πως έχει δουλειά ζήτησε από τον πατέρα να βάλει για ύπνο τα παιδιά και όταν αυτά κοιμηθούν να επιστρέψει για να συνευρεθούν ερωτικά.

Αμέσως πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το αποτρόπαιο περιστατικό.
Λίγη ώρα μετά επέστρεψε στο σπίτι που είχε κλειστεί το ερωτικό ραντεβού συνοδευόμενος από αστυνομικούς.
Οι άντρες της αστυνομίας συνέλαβαν τον πατέρα των δύο ανήλικων παιδιών αφού, έπειτα από έρευνα στο σπίτι, εντόπισαν φωτογραφίες με πορνογραφικό περιεχόμενο στις οποίες απεικονίζονταν και μικρά παιδιά!
 http://www.newsbomb.gr
 
Top