Καντίν μπουτού κεφτέ: Τα μπουτάκια της χανούμισσας με το ασυνήθιστο όνομα και την πλούσια γεύση, αυτά τα κλασικά κεφτεδάκια της πολίτικης κουζίνας, είναι ένας πρώτης τάξεως μεζές για το κρασί σας ή για το Χριστουγεννιάτικο μπουφέ.
Υλικά:
- ½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 1 αυγό
- 1 φλ. ρύζι βρασμένο πολύ καλά, σαν κρέμα
- 4 κρεμμυδάκια φρέσκα ή 1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένα
- 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- Περισσότερα εδώ: