Ανασκόπηση 2017: Οι χωρισμοί της ελληνικής σόουμπιζ | Πρωτη news sport

Το 2018 θα βρει πολλούς «επώνυμους» της σόουμπιζ μόνους καθώς η περασμένη χρονιά ήταν
δύσκολη για τα προσωπικά τους. Διαζύγια και χωρισμοί είχαν την τιμητική τους το 2017!

Το 2017 ξεκίνησε με την Έλενα Ράπτη να έχει χωρίσει με τον Λούκα Γιώρκα μετά από χρόνια σχέσης. Πολλοί πίστευαν ότι θα παντρευτούν αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη καθώς τον περασμένο Δεκέμβριο επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.


Η Νίνα Λοτσάρη έκανε σχέδια γάμου για το καλοκαίρι που μας πέρασε με τον σύντροφό της, Διονύση Πάνου αλλά τους πρόλαβε ο χωρισμός. Μια σχέση έντονη με πολύ πάθος και έρωτα που κανείς δεν περίμενε να λήξει τόσο γρήγορα.


Λίγο πριν τον γάμο χώρισαν και η Διονυσία Κουκίου με τον Τάσο Μπερδέση. Ένας χωρισμός που προκάλεσε έκπληξη στο περιβάλλον τους.

Χωρισμός και για τον Ορέστη Τζιόβα. Ο ηθοποιός και η Έλενα Μέντζελου γνωρίστηκαν στα γυρίσματα ταινίας ενώ συνεργάστηκαν και στο θέατρο. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος αλλά δεν κράτησε πολύ.

Η Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε on air τον χωρισμό της με τον Νεκτάριο Γαλίτη καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πιάνοντας εξαπίνης την παρουσιάστρια.


Και η Χριστίνα Σάλτη αποκάλυψε on camera ότι χώρισε με τον σύντροφό της όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους πώς πάει η σχέση τους.

Αυλαία έπεσε και στη σχέση του Δημήτρη Παππά με την τραγουδίστρια, Χριστίνα Μήλιου. Η σχέση τους δεν είχε μεγάλη διάρκεια αλλά ήταν έντονη.

Η Μάγδα Τσέγκου έζησε μια όμορφη σχέση με πολλή αγάπη στο με τον Γιώργο Βερναρδάκη αλλά που έριξε αυλαία νωρίς.

Σαν «βόμβα» έσκασε το διαζύγιο της Τζίνας Αλιμόνου με τον Παύλο Βαρδινογιάννη. Πλέον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους και προτεραιότητά τους είναι τα παιδιά τους.


Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος διατηρούσε σχέση με την αρκετά νεότερή του συνάδελφο, Δήμητρα Μεσιμερλή και χώρισαν πριν μερικούς μήνες.

Χωρισμός και για την Θωμαή Απέργη με τον Σπύρο Κούβελο. Τι κι αν όλοι μιλούσαν για μεγάλο έρωτα, ο χωρισμός δεν άργησε να έρθει.

Ένας χωρισμός αρκετά αθόρυβος ήταν αυτός του κομμωτή Πάνου Καλλίτση με τη σύζυγό του, Έλενα Χριστοπούλου.

Χρονιά χωρισμού και για την Μαρία Μπακοδήμου που δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον Τίμο Λειβαδίτη ενώ συνεχίζουν να κάνουν παρέα σαν φίλοι.


Ενώ τίτλοι τέλους έπεσαν και στη σχέση της Ελένης Χατζίδου με τον Άρη Σοιλέδη.

Λίγο καιρό πριν στο Nomads ο Μάνος Πίντζης χώρισε με τη σύζυγό του, Τζούλια Καστανά με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Συνεχίζουμε με τον χωρισμό της Έλλης Κοκκίνου με τον Γιώργο Μπόγρη. Μετά από μεγάλη αγάπη και τρελό έρωτα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.


Ένας χωρισμός που κανείς δεν περίμενε ήταν της Ράνιας Θρασκιά με τον Ανδρέα Φωτόπουλο μετά από 9 χρόνια γάμου και απόκτηση δύο παιδιών.

Κι ενώ όλοι περίμεναν τον γάμο τους η Χριστίνα Στεφανίδη με τον Παναγιώτη Κονέ έκαναν την ανατροπή ανακοινώνοντας τον χωρισμό τους.

Παρελθόν αποτελεί και η Όλγα Φαρμάκη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που χώρισαν πριν λίγο καιρό και μάλιστα διέγραψαν ο ένας τον άλλον από τα social media.

Ένα χωρισμός που φημολογείται και ακόμα δεν γνωρίζουμε αν ισχύει είναι της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Και κλείνουμε με τον χωρισμό που σίγουρα μας άφησε άφωνους καθώς έναν μήνα πριν τον γάμο και ενώ έκαναν διακοπές μετά από έναν μεγάλο καβγά χώρισαν η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

 
Top