ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΕΠΑΠ ΓΙΩΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ | Πρωτη news sport


Αξιότιμε πρόεδρε.

Θα παρακαλούσα,  μιας και εκπροσωπείτε θεσμικά τον πολιτισμό μιας ένδοξης και ιστορικής περιοχής, να αποφεύγετε στο μέλλον, στα επίσημα έγγραφα τουλάχιστον, χαρακτηρισμούς όπως «δημοσιογράφοι Πίκοι Απίκοι και  αυτοδιοικητικοί  Πουαρό».
Είναι παγκοσμίως γνωστό και δυστυχώς ακόμη ζητούμενο στην περιοχή μας, ότι  οι δημοσιογράφοι πρέπει να προβαίνουν στον έλεγχο κάθε μορφής εξουσίας (εκτός αν δεν τον αντέχετε), ενώ ο δήμαρχος Κορινθίων φαντάζομαι θα απαντήσει ο ίδιος για τον ειρωνικό χαρακτηρισμό του «αυτοδιοικητικού Πουαρό» με τον οποίο τον περιγράφετε, αφού ως γνωστό ο ίδιος εξεδήλωσε την σοβαρή διαφωνία του για το ύψος του δαπανηθέντος ποσού των 40.000 ευρώ και του παραχθέντος αποτελέσματος το οποίο ήταν τουλάχιστον μη ελκυστικό.
Σίγουρα ψηφίσαμε ομόφωνα στο δημοτικό συμβούλιο τη δαπάνη, αφού μας υποσχεθήκατε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα ήταν πρωτοπόρο και ελκυστικό για τα παιδάκια του Δήμου μας. Τελικά το μόνο που είδαμε ήταν μερικά ξύλινα αποθηκάκια των οποίων η αγορά (όχι η μίσθωση) δεν ξεπερνά τις 10.000 ευρώ και ορισμένα εδέσματα που δεν ανταποκρίνονται στο ποσό που έχει εγκριθεί.
Στέκομαι βέβαια στην δήλωση σας ότι ούτε και εσείς μείνατε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και θα εξετάσετε το ύψος της τελικής αμοιβής, για το οποίο φαντάζομαι ότι θα ενημερώσετε δημόσια τους Κορίνθιους δημότες, οι οποίοι τελικά είναι και αυτοί οι οποίοι βάζουν το χέρι στην τσέπη, για να μπορεί κάθε δημοτική αρχή να υλοποιεί αυτά που έχει υποσχεθεί στο πρόγραμμα της.
Αναμένουμε λοιπόν την πλήρη και δημόσια ενημέρωση αφού όπως ισχυρίζεστε στην δήλωση σας, «υλοποιείτε με διαφάνεια καθημερινά εξασφαλίζοντας το μέγιστο δυνατό όφελος την εντολή που σας έχει δώσει το δημοτικό συμβούλιο και ο δήμαρχος Κορινθίων

Βασίλειος Πανταζής
Δημοτικός σύμβουλος

Δήμου Κορινθίων
 
Top