ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΙΦΑΔΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ! | Πρωτη news sport

Μοσχαράκι στιφάδο όπως το έφτιαχναν οι γιαγιάδες! Μια συνταγή για να απολαύσετε ένα παραδοσιακό Ελληνικό φαγητό.

Υλικά συνταγής

  • 1 ½ κιλό μοσχάρι, ελιά ή σπάλα,  κομμένο σε κομματάτια 3-4 εκ.
  • 1 κουτί ντοματάκια κονκασέ
  • 1 κ.σ. ντοματοπελτέ
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • 100 ml χυμό ντομάτας
  • Περισσότερα εδώ:
 
Top