Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού θέση προς θέση! | Πρωτη news sport

Αν θέλουμε να συνοψίσουμε τον σχεδιασμό
του Ολυμπιακού και πώς αυτός εξελίσσεται, θέση προς θέση…

Γκολκίπερ: πάει με Γιαννιώτη, Χουτεσιώτη και πίσω τους πιτσιρικάδες Σκαφίδα και Τζολάκη. Προοπτική η απόκτηση ενός έμπειρου γκολκίπερ (Κουέγιαρ από Λεγανές;).

Δεξί μπακ: πάει με Ομάρ, Μασούρα. Είναι ανοικτό να πωληθεί ο Ομάρ. Σε τέτοια περίπτωση θα έρθει άλλος για βασικός.

Αριστερό μπακ: πάει με Τσιμίκα, Κούτρη, Χατζισαφί. Υπάρχει πιθανότητα μεταγραφής του Ιρανού. Κατά την γνώμη μου πρέπει να δοκιμαστεί σαν κεντρικός χαφ στα φιλικά.

Στόπερ: πάει με βασικούς Σισέ, Μιράντα, μεριά και πίσω τους Νικολάου, Ευαγγέλου. Οι Ένγκελς και Βούκοβιτς θα δοθούν.

Δύο κεντρικά χαφ: θέλει να φέρει άμεσα τον Αράο και έχει Ρομαό, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Ανδρούτσο. Προοπτική η απόκτηση κι άλλου κόφτη, σε εξάρτηση με την ελάφρυνση του ρόστερ από τις γενικότερες αποχωρήσεις.

Δεκάρι: πάει με Φορτούνη, Μάριν. Προοπτική η αποχώρηση του Μάριν, μάλλον χωρίς αντικατάσταση, αφού και Ποντένσε και Φετφατζίδης παίζουν άνετα τη θέση.

Δύο εξτρέμ: πάει με Ποντένσε, Λάζαρο, Φετφατζίδη, Πάρντο, Βρουσάϊ. Προοπτική η αποχώρηση του Πάρντο κι η αντικατάσταση του (ιδανικά με Μάρκοβιτς-ο Μιραλάς θέλει να γυρίσει)

Σέντερ φορ: φέρνει τον Κούκα κι έχει Ανσαριφάρντ, Γκερέρο, Τζούρτζεβιτς, Μάνο. Προοπτική η πώληση του Καρίμ και να δοθεί κι ο Σέρβος.

Να θυμίσω ότι με την απόκτηση του Μεριά οι μεταγραφές έχουν φτάσει τις 11 (δεν μετράω Τσιμίκα, Μπουχαλάκη). Και σύντομα θα γίνουν 13. Αλλά λόγω...αριθμού, δεν πρόκειται να μείνουν εκεί!

gazzetta.gr

 
Top