Η «πρώτη» για Νάτχο και Μεριά! | Πρωτη news sport

 
Ο Πέδρο Μαρτίνς αξιοποίησε το
προπονητικό φιλικό με τον Ατρόμητο Πειραιά για να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Νάτχο ως αλλαγή και ενώ ξεκίνησε βασικό στην τετράδα της άμυνας τον Γιασίν Μεριά...

Ο Μεριά σε σχέση με τον Νάτχο έχει περισσότερες προπονήσεις στα πόδια του και κρίθηκε έτοιμος για να χριστεί βασικός κάνοντας το άτυπο ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό στο κέντρο της άμυνας.

Ο Ισραηλινός από την άλλη που είναι περισσότερο οκτάρι μπήκε ως αλλαγή για να αρχίσει να μπαίνει σιγά σιγά στο πνεύμα και την λογική της ομάδας του Ολυμπιακού. Αναμφίβολα θέλει ακόμα τον χρόνο του για να πιάσει το 100% αλλά πρόκειται για έναν μέσο με τρομερή ποιότητα που ανεβάζει για τα καλά τον άξονα των Πειραιωτών. Στο προπονητικό φιλικό στον Ρέντη με τον Ατρόμητο Πειραιά - όπου το σκορ... ξέφυγε - ως γνωστόν ήταν βασικός ως εξάρι ο Βασίλης Τοροσίδης. Είναι ένας ρόλος στον οποίο έχει χρησιμοποιηθεί και ανταποκριθεί στο παρελθόν και στον Ολυμπιακό.

----------------------------------------------------------


Οι παίκτες των Πειραιωτών με μειωμένο χρόνο συμμετοχής έπαιξαν κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά ξεμούδιασαν με το 9-0 σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα. Τέσσερα γκολ ο Καρίμ.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Λουκέρνη, είχαν την ευκαιρία να... ξεμουδιάσουν σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στον Ρέντη με αντίπαλο τον Ατρόμητο Πειραιά την Κυριακή.

Ως προς την βασική 11άδα που είχε ο Μαρτίνς ο Χουτεσιώτης ήταν κίπερ και οι Μασούρας, Σισέ, Μεριά και Κούτρης στα μετόπισθεν. Ο Τοροσίδης ως εξάρι με τον Χατζισαφί στο κέντρο και οι Φετφατζίδης, Ανδρούτσος και Βρουσάι πίσω από τον Καρίμ. Στο ματς πήρε χρόνο συμμετοχής ο Νάτχτο, κάνοντας το ντεμπούτο του (σ.σ. όπως και ο Μεριά) καθώς και οι Πάρντο και Σκαφίδας. Το τελικό 9-0 διαμορφώθηκε από 4 τέρματα του Καρίμ και γκολ των Σισέ, Φετφατζίδη, Βρουσάι και Πάρντο.
 
Top