Βόλεϊ: Αναχωρεί για την Τουρκία η αποστολή της εθνικής γυναικών | Πρωτη news sport

Με μία απογευματινή προπόνηση, που
πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Μίλωνα, ολοκληρώθηκε την Τρίτη επί ελληνικού εδάφους η προετοιμασία της εθνικής ομάδας βόλεϊ των γυναικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Αύριο τα ξημερώματα (21/8, 05:40) η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα «πετάξει» από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Κωνσταντινούπολη και στη συνέχεια θα συνεχίσει για την Άγκυρα, όπου θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις του Α΄ ομίλου της διοργάνωσης.
Η «γαλανόλευκη» αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι στην τουρκική πρωτεύουσα, ενώ το απόγευμα η ελληνική ομάδα θα έχει την πρώτη... γνωριμία της με την «Ankara Spor Salonu», όπου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες του γκρουπ.
Τη 14άδα της εθνικής ομάδας βόλεϊ των γυναικών για το Ευρωπαϊκό συνθέτουν οι Στυλιανή Χριστοδούλου, Αθηνά Παπαφωτίου (πασαδόροι), Ευαγγελία Μερτέκη, Όλγα Στράντζαλη, Αθανασία Τοτσίδου, Παναγιώτα Διώτη, Κωνσταντίνα Βλαχάκη (ακραίες), Γεωργία Λαμπρούση, Άννα Καλαντάτζε, Αγγελική-Μελίνα Εμμανουηλίδου (κεντρικές), Ανθή Βασιλαντωνάκη, Μαρία Οικονομίδου (διαγώνιες), Μαρία-Ελένη Αρτακιανού, Αρέτα Κονόμη (λίμπερο).
Μαζί με τις παίκτριες και τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γκιγέρμο Ναράνχο, το ταξίδι για την Τουρκία θα κάνουν ο άμεσος συνεργάτης του Ισπανού προπονητή, Νίκος Μπουτσορής, ο γυμναστής Γιάννης Παρασχίδης, ο Ρουμάνος στατιστικολόγος, Αλεξάνδρου Μπάξις Κρίστιαν, ο φυσιοθεραπευτής Αλέξης Νακάστσης και ο τιμ μάνατζερ, Βαγγέλης Περόπουλος.
 
Top