Ένας Θρύλος συγκλονιστικός, κοίταξε την Τότεναμ στα μάτια! | Πρωτη news sport

Από τα παιχνίδια που θα θυμάσαι και θα
έχεις να διηγείσαι. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να νικήσει την Τότεναμ (2-2), αλλά την κοίταξε στα μάτια, την «υποχρέωσε» σε ένα δύσκολο βράδυ στον Πειραιά και αναμφίβολα ο βαθμός κρίνεται πολύτιμος. 
Ο Θρύλος ξεκίνησε φουριόζος, έκανε ένα απίθανο πρώτο 25λεπτο, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ με το πέναλτι του Κέιν στο 26’. Και πριν προλάβει να συνέλθει από το σοκ, ήρθε ο Μόουρα να κάνει, με άπιαστο σουτ, το 0-2 στο 30’.
 Κάπου εκεί, όμως, μίλησε η Ολυμπιακή ψυχή. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς δεν το παράτησαν, αλλά κυνήγησαν το θαύμα. Και εν μέρει τα κατάφεραν. Ο Ποντένσε στο 44’ και ο Βαλμπουενά στο 54’ με πέναλτι ισοφάρισαν για το τελικό 2-2. Δοκάρι με τον Γκερέρο στο 18’ είχε ο Ολυμπιακός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Μασούρας (78’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (68’ Μπενζιά), Ποντένσε, Γκερέρο.

Τότεναμ: Γιορίς, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Βερτόνγκεν, Ντέιβις, Γουίνκς, Ντομπελέ (62’ Σισοκό), Έρικσεν, Ντέλε Άλι (73’ Σον), Λούκας Μόουρα (76’ Λαμέλα), Κέιν.
 
Top