Μαρτίνς: «Δεν θα αγωνιστούμε για την ισοπαλία» | Πρωτη news sport

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν Μονάχου
την Τρίτη (22/10, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD) και θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη του νίκη στο Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα επεσήμανε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα αγωνιστούν για την ισοπαλία, ενώ αναγνώρισε ότι οι Βαυαροί διαθέτουν την καλύτερη ομάδα στον όμιλο.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα υπάρχουν αλλαγές σε σύγκριση με το τελευταίο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. «Θα παίξουμε και θα παλέψουμε για τη νίκη. Όλοι στον Ολυμπιακό λειτουργούμε έτσι. Πιστεύουμε όλοι στην ομάδα. Αύριο θα δούμε έναν πολύ σπουδαίο αγώνα και πολύ όμορφο παιχνίδι με μία ομάδα πολύ δυνατή. Ξέρουμε την αξία της Μπάγερν. Πιστεύουμε σε εμάς, πιθανότητες υπάρχουν και αρκεί να το πιστέψεις και να το παλέψεις. Η Μπάγερν είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου».
Για το αν είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του: «Υπάρχουν στην καριέρα μου ματς που τα θεωρώ τελικούς. Το είχα πει από την αρχή της χρονιάς. Ένα από τα μεγάλα ματς ήταν με τη Βικτόρια Πλζεν. Έβλεπα τον στόχο της εισόδου στους ομίλους, την προσπάθειά μας και την προετοιμασία και όλα αυτά. Βλέπω για το ματς αυτό τις πιθανότητές μας απέναντι σε έναν τεράστιο αντίπαλο. Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω τελικό».
Για το εάν έχει σκεφτεί για τον αντικαταστάτη του Βαλμπουενά: «Φυσικά έχω κάποιες ιδέες. Θα τις δουλέψουμε και σήμερα. Θα τις δείτε αύριο στον αγώνα».
Για τον κόσμο: «Να συνεχίσουν να πιστεύουν σε εμάς. Να είναι στο πλευρό μας. Πιστεύουμε πως αύριο θα έχουμε μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά. Αυτός είναι ένας δυνατός δεσμός που έχουμε με τον κόσμο. Θέλουμε να συνεχίσουμε να προχωράμε μαζί και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για εκείνους».
Για το αν είναι ευχαριστημένος με την ισοπαλία: «Ποτέ δεν θα κουραστώ να λέω ότι ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που δεν αρκείται με την ισοπαλία. Όποιος και να είναι ο αντίπαλος εμείς θέλουμε τη νίκη. Πάντα θα προσπαθούμε να φτιάχνουμε φάσεις και να βάζουμε γκολ. Ποτέ δεν θα είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία. Θα δείτε κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο μας αγώνα».
Για το αν έχει αδύνατα σημεία η Μπάγερν: «Σίγουρα όπως όλες οι ομάδες έχει και η Μπάγερν αδύνατα σημεία. Έχουμε και εμείς και η Τότεναμ. Η Μπάγερν είναι ομάδα που όμως πιέζει πολύ και είναι δυνατή επιθετικά. Πρέπει να είμαστε καλά και συγκεντρωμένοι αμυντικά και να αξιοποιήσουμε τις όποιες ευκαιρίες μας επιθετικά».
Από την μεριά των παικτών μίλησε ο Ζοσέ Σα. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τόνισε ότι το ματς δίνει μεγάλο κίνητρο στους ίδιο και αναμένει μια μεγάλη βραδιά! «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Όλοι είναι πολύ καλοί. Και εμείς είμαστε πολύ καλοί. Θα δούμε αύριο πιστεύω έναν πολύ δυνατό αγώνα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο», είπε.
Για το γεγονός ότι η Μπάγερν σκοράρει συνέχεια: «Μου δίνει πραγματικά κίνητρο. Και εμείς έχουμε σκοράρει σε όλα τα ματς. Θα πρέπει να ξέρουν πως δεν είναι εύκολο για κανέναν να παίζει στο Καραϊσκάκη. Επομένως έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο για την Μπάγερν».
Για την στήριξη του κόσμου: «Θέλω να τους πω χίλια ευχαριστώ. Αυτό δείχνει πως είναι πολύ ευχαριστημένοι και εμείς προσπαθούμε πολύ για αυτούς. Να συνεχίσουν να είναι στο πλευρό μας. Όπως είπε και ο κόουτς αύριο θα έχουμε μία υπέροχη βραδιά, όπως ξέρουν εκείνοι να δημιουργούν».
 
Top