Οι Κορίνθιοι ψήφισαν- εμπιστεύτηκαν τον Πελοπίδα Καλλίρη σε αυτές τις εκλογές | Πρωτη news sport

Είχαμε γράψει για την υποψηφιότητα του Π. Καλλίρη ως υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη
στην Κορινθία. Έγινε αυτό το οποίο γράψαμε με άρθρο μας στις 7 Μαΐου 2014 όπου αναφέραμε μεταξύ άλλων: «Το έχουμε γράψει πολλές φορές σε σημείο να γίνουμε κουραστικοί. Ο Π. Τατούλης δεν έχει το καλύτερο όνομα στην Κορινθία τη στιγμή που μοίραζε μόνο υποσχέσεις και τίποτα περισσότερο στους Κορίνθιους!Ο Γ. Δέδες, το γράφουμε συνεχώς, έχει φυσικά καλύτερο όνομα στην Κορινθία και θα πήγαινε πολύ καλύτερα (σε ποσοστά) αν είχε πιο δυνατό ψηφοδέλτιο και …τραβούσε καλύτερα και η Μ. Σούκουλη ως υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας! Πηγαίνει και ο Δέδες μαζί της στην Κορινθία αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχει ο… αναμενόμενος αέρας!Από την άλλη ο κ. Καλλίρης έχει άλλον αέρα που κινείται και αυτό φαίνεται! Έχει φίλους και γνωστούς σε όλη την Κορινθία από το παρελθόν και αυτό δίνει άλλη δυναμική στο ψηφοδέλτιο!

Αν λάβει κανείς υπόψη και την εμπειρία που έχει ο Π. Καλλίρης όλα αυτά τα χρόνια από κυβερνητικές- διοικητικές θέσεις καταλαβαίνει κανείς ότι είναι μία υποψηφιότητα που ξεχωρίζει στην Κορινθία.

Ο Πελοπίδας Καλλίρης έχει και την απόλυτη στήριξη του Σαμαρά! Σίγουρα όλα αυτά συμβάλλουν στο να προσφέρει για την Κορινθία πράγματα, από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη, που ίσως άλλος δεν θα μπορούσε!

Αν ο Τατούλης είχε ορίσει άλλον υποψήφιο σίγουρα δεν θα μπορούσε να τραβήξει στην Κορινθία και ο συνδυασμός του Γ. Δέδε θα… σάρωνε στο νομό!

Με την υποψηφιότητα όμως του Π. Καλλίρη ο συνδυασμός του Γ. Δέδε θεωρούμε ότι δεν μπορέσει να καταγράψει τα ποσοστά που θα επιθυμούσε ο ίδιος (ο Γ. Δέδες) στην Κορινθία, που είναι και η «δυνατή του» έδρα! Αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα για τον Γ. Δέδε…».Επανερχόμαστε σήμερα (μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος) και διαπιστώνουμε ότι δεν έγινε κάτι διαφορετικό από αυτό που γράψαμε. Ο Τατούλης πήγε καλά σε άλλους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου καταγράφοντας σημαντικά ποσοστά!

Στην Κορινθία όμως δεν είχε καλό όνομα και σε σχέση με την υποψηφιότητα του Γ. Δέδε, τα ποσοστά του Π. Τατούλη θα είχαν μεγάλη πτώση! Για καλή του τύχη όμως η επιλογή του Π. Καλλίρη ως υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας τον έσωσε κυριολεκτικά και τα ποσοστά που πήρε ο Τατούλης στην Κορινθία ήταν αρκετά καλά!Δικαιώνεται και ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς ο οποίος ήθελε τον Π. Καλλίρη ως υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας. Ο Καλλίρης έκανε «ζημιά» στα ποσοστά που υπολόγιζε να πάρει ο Γ. Δέδες στην Κορινθία και αυτό φάνηκε στα αποτελέσματα των εκλογών! Και όπως λένε πολλοί λόγω Καλλίρη δεν πέρασε και ο Γ. Δέδες στο δεύτερο γύρο των εκλογών.
Αν είχε τα ποσοστά που θα περίμενε ο Γ. Δέδες στην Κορινθία, την ΔΥΝΑΤΗ ΤΟΥ ΕΔΡΑ, θα ήταν σίγουρα στο δεύτερο γύρο των εκλογών!
Οι Κορίνθιοι ψήφισαν- εμπιστεύτηκαν τον Πελοπίδα Καλλίρη σε αυτές τις εκλογές                korinthiannews
 
Top