«Τρέλα» στο Κιάτο για την άνοδο του Πέλοπα!βίντεο-φωτό | Πρωτη news sport


Επικρατώντας με το επιβλητικό 4-1
του Ηρακλή Ξυλοκάστρου ο Πέλοπας Κιάτου κατέκτησε το πρωτάθλημα Κορινθίας και ανέβηκε στην Γ' Εθνική.

Ημέρα γιορτής η χθεσινή για την πόλη του Κιάτου καθώς το καμάρι της ο Πέλοπας κατάφερε αυτό που για πολλούς στην αρχή του πρωταθλήματος φαινόταν αδύνατο. Να πάρει δηλαδή το πρωτάθλημα Κορινθίας και να ανέβει στην Γ' Εθνική. Η ομάδα του Τάσου Πέρρα, ξεκίνησε το πρωτάθλημα ως απλό αουτσάιντερ, με τις δύο ομάδες της Κορίνθου να ήταν τα φαβορί. Μέσα στο γήπεδο όμως απέδειξε πως ήταν καλύτερη και κατέκτησε δίκαια τον τίτλο και την άνοδο.

Ένας τίτλος που κατά 80% κρίθηκε την προτελευταία αγωνιστική και συγκεκριμένα στην Κόρινθο. Εκεί οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενήθηκαν από την ΠΑΣ Κόρινθος σε ένα ματς τελικό και επικρατώντας με 1-0 έκαναν το έργο τους ακόμα πιο εύκολο. Το Σάββατο απλά θα έπρεπε να κερδίσουν στο Κιάτο τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου προκειμένου να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα.
Με τον κόσμο να δίνει μαζικά το παρών, ο Πέλοπας συνέτριψε τον αντίπαλό του με 4-1 και έκανε πραγματικότητα αυτό που αρχικά φάνταζε ως απίθανο. Για τους θριαμβευτές τα γκολ πέτυχαν οι Μυργιώτης, Μιχαλόπουλος, Παλογιαννίδης και Πράττος, ενώ για τους ηττημένους μείωσε ο Αλούσι.
Πέλοπας Κιάτου (Τάσος Πέρρας): Ριζάϊ, Παπαβασιλείου, Νάκος, Μιχαλόπουλος, Σελλάς, Μπούκης, Παλογιαννίδης, Πράττος, Μυργιώτης, Αναγνωστόπουλος, Παπαβασιλείου (c).
Ηρακλής Ξυλοκάστρου (Νίκος Κολιμάδης): Κουρούμαλης Η. , Πιλιαφάς Α., Μαστρογιαννόπουλος, Κουρούμαλης Γ., Αλούσι, Καφαντάρης Μ. (c), Ματθαιόπουλος, Αθανασούλης, Κουλάκης, Κακογιάννης, Μανώλης.
Το χάρηκαν με την ψυχή τους

Με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης παίκτες και κόσμος έγιναν ένα πανηγυρίζοντας την άνοδο της ομάδας με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Κορινθία. Τα συνθήματα για την «Πελοπάρα» δεν σταματούσαν με τους πιο αισιόδοξους (και ονειροπόλους) να ζητάνε και νέα άνοδο!!! Το σίγουρο πάντως είναι πως αυτή η ομάδα που έχει φτάσει ως την Β' Εθνική την δεκαετία του 80, θέλει να μπει και πάλι στον ποδοσφαιρικό χάρτη και με την πόλη να την στηρίζει μπορεί να τα καταφέρει κάνοντας βέβαια αργά, αλλά σταθερά βήματα...

Το  βίντεο είναι από την ιστοσελίδα revista.gr.
                                                                         

                                                     



























 
Top