Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρομά απο την Ασφάλεια Κορίνθου που είχε ρημάξει όλο το Νομό...!βίντεο | Πρωτη news sport

Συνέντευξη παραχώρησαν σήμερα
το μεσημέρι, στην έδρα της διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, ο διευθυντής Αστυνομίας Κορινθίας Ταξίαρχος Ευάγγελος Φωτόπουλος και ο Γιώργος Λιμνιάτης Αστυνόμος Α, αναπληρωτής Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου.
Εξαρθρώθηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες και κλοπές.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί συνολικά 20 περιπτώσεις ληστειών και απόπειρας ληστείας, καθώς και 125 περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής , στην Κόρινθο και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Κορινθίων, Βέλου - Βόχας και Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, σε καταυλισμό στα Εξαμίλια Κορινθίας, 7 Ρομά, ηλικίας από 18 έως 23 ετών και ένας ανήλικος, όλοι τους μέλη της σπείρας.
                   
Σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και εμπρησμό, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη 14 Ρομά, από τους οποίους οι 10, ηλικίας από 18 έως 37 ετών και τέσσερις ανήλικοι, ως συνεργοί των μελών της εγκληματικής οργάνωσης.
Το σύνολο των παραπάνω αφαιρεθέντων οχημάτων και μέρος από τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
 Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Κορίνθου.
H Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας παρά τις  ελλείψεις σε προσωπικό, κάνει πολύ καλή δουλειά για την ασφάλεια των πολιτών.

korinthostv.gr
 
Top