Εκπληκτική συνταγή γιά Ψάρι "μπουρδέτο" στην κατσαρόλα με πικάντικη σάλτσα ντομάτας | Πρωτη news sport


Aυτή τη  συνταγή για  πεντανόστιμο ψάρι στη κατσαρόλα μας την έδωσε σήμερα το Ελληνικό Εστιατόριο Θαλασσινών ΤΟ ΜΟΥΡΑΓΙΟ στο Κιάτο. 

Διαλέξτε ένα από τα προτεινόμενα ψάρια της αρεσκείας σας και μαγειρέψτε το με μια πικάντικη σάλτσα ντομάτας. Προσθέστε προαιρετικά και πατάτες για ένα πλήρες υπέροχο πιάτο.



Υλικά συνταγής

  • 2-3 σκορπίνες, ή χριστόψαρα ή κέφαλους ή μελανούρια, 1- 1 ½ κιλό σύνολο
  • 3 μέτρια ή 2 μεγάλα ξηρά κρεμμύδια σε ροδέλες
  • 3 σκελίδες σκόρδο σε λεπτές φετούλες
  • 1 κουτί ντοματάκια κονκασέ
  • 2 κ.σ. ντοματοπελτέ
  • 1 κοφτή κ.σ. πάπρικα γλυκιά


ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΕΔΩ:
 
Top