Ο Οκτώβριος δεν είναι καλός μήνας
για φρούτα, μια που τελειώνουν σιγά σιγά και τα τελευταία ακτινίδια, αχλάδια και λωτοί. Ευτυχώς αρχίζουν τα πορτοκάλια και τα μανταρίνια, για την απαραίτητη βιταμίνη C, καθώς και τα ρόδια και τα κάστανα. Δοκιμάστε το Ρύζι με σαφράν, τηγανιτό φιδέ και ρόδι το ρολό γεμιστό
Περισσότερα εδώ
Τι χρειαζόμαστε:
- 250 γρ. ρύζι για πιλάφι
- 1 πρέζα σαφράν (0,25γρ)
- 150 γρ. φιδέ
- 1 μεγάλο ρόδι ώριμο
- 2 κουτ. σούπας βούτυρο φρέσκο
- 1 κουτ.σουπας βούτυρο
- 1 κου. σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Πώς το κάνουμε:
Η συνέχεια της συνταγής εδώ