Δείτε δημοσκόπηση της "Καπα Research"για την Περιφέρεια με αρνητικά μηνύματα για τον Π.Τατούλη απο τους Πελοποννήσιους..! | Πρωτη news spor

 Σκληρά Μηνύματα στον Περιφερειάρχη
Πέτρο Τατούλη έστειλαν οι Πελοποννήσιοι...?
Δημοκοπική κατάρρευση του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη που ως φαίνεται το γνωρίζει πολύ καλά και πιθανόν αυτό να εξηγεί τον εκνευρισμό του και όλα αυτά που γίνονται τελευταία στα περιφερειακά συμβούλια.  
 Όπως εξηγεί και ο Διευθυντής της ΚΑΠΑ Research o Tάσος Γεωργιάδης ο κύριος Τατούλης ανήκει Δημοκοπικά στους ουραγούς των αποτελεσμάτων που έκανε η εταιρία στις 13 περιφέρειες όταν πρωταγωνιστές είναι Δημοκοπικά ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Ελλάδος Κώστας Μπακογιάννης και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος ενώσεως περιφερειών Ελλάδος κύριος Αγοραστός.
Φαίνεται από αυτή τη δημοσκόπηση ότι το κλειδί πια για τον επόμενο περιφερειάρχη είναι η επιλογή του προσώπου και βέβαια η εκτίμηση η δική μας λέει ότι πολλοί σύντομα θα πρέπει να το σκεφτεί σοβαρά αν θα κατέβει και πάλι ο Πέτρος Τατούλης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ως υποψήφιος μετά δε και το νομοσχέδιο και την απλή αναλογική στους Δήμους και Περιφέρειες που θα εφαρμοστεί στις επόμενες εκλογές.
Το προσχέδιο ήδη έχει αναρτηθεί εδώ και λίγες μέρες σε διαβούλευση από τον αρμόδιο υπουργό κύριο Σκουρλέτη .
Ένα ανησυχητικό ακόμα εύρημα πρωτιά της συγκεκριμένης δηομοσκόπισης είναι η πρωτία στη διαφθορά της δημόσιας ζωής στην συγκεκριμένη κάρτα που φτάνει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το μεγαλύτερο ποσοστό 24,5 % από όλες το υψηλότερό από τις 13 περιφέρειες.


 
Top