Η Πρώτηnews ανανεώθηκε! Η νέα Ηλεκτρονική διεύθυνση protinewskorinthias.gr | Πρωτη news sport

Η Πρώτη news μετά την ανάδειξη ως μια από τις πρώτες ιστοσελίδες σε επισκεψιμότητα
σε όλο τον νομό παρουσιάζεται με ανανεωμένο σχεδιασμό.
Η ιστοσελίδα μας ανανεώθηκε  άλλαξε τίτλο ονομαζόμενη ως  protinewskorinthias.gr  έγινε  πιο εύχρηστη, φιλική στους επισκέπτες που θέλουν να παρακολουθήσουν την επικαιρότητα, τα τεκταινόμενα της Κορινθίας, καθώς και του ελλαδικού και  διεθνή χώρου.
Προσφέρει γρήγορη πλοήγηση στις κατηγορίες ειδήσεων και με την νέα δομή της ιστοσελίδας αναδεικνύει τον πλούτο της ειδησεογραφίας, που καλύπτουν καθημερινά οι συνεργάτες της protinewskorinthias.gr. 
Προβάλλονται συνολικά 24 κυρίαρχα θέματα της επικαιρότητας, ανάμεσα στα δεκάδες που μπορεί κανείς να βρει στις ενότητες του site.
Ξεχωριστή θέση έχουν οι θεματικές ενότητες  με τα πρώτα θέματα της ημέρας,τα δημοφιλή που εσείς αναδεικνύετε,μια καινούργια ενότητα το "χρονοντούλαπο" που παρουσιάζει σπάνια άρθρα εφημερίδων που κυριάρχησαν τον προηγούμενο αιώνα .
Σημαντική είναι οι ενότητα με τα διεθνή θέματα που παρουσιάζουν ειδήσεις από όλο τον κόσμο, μέσα από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες του διαδικτύου παγκοσμίως .
Επίσης, εκτός των άλλων,  οι αναγνώστες μπορούν μέσα από την Πρώτη news της Κορινθίας, να δουν τα καθημερινά πρωτοσέλιδα  των μεγαλυτέρων Αθηναϊκών εφημερίδων, να διαβάζουν τις καθημερινές προβλέψεις των ζωδίων,να έχουν την καθημερινή ενημέρωση του καιρού της Κορινθίας ,καθώς και την ενημέρωση για τα εφημερεύοντα φαρμακεία του Νομού μας, για τους λάτρεις του ραδιοφώνου  έχει live σύνδεση με το Ηλέκτρα 98,8.
Ο επισκέπτης της σελίδας μπορεί να βρει όλα τα νέα της αγοράς της Κορινθίας και τις  επιχειρήσεις του Νομού, μέσα από τον Ηλεκτρονικό Οδηγό του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου webkorinthos.gr, που υπάρχει άμεση σύνδεση.
Επιπλέον, το ανανεωμένο site σε συνεργασία με το webkorinthos καλύπτει όλες τις ανάγκες της διαφημιστικής αγοράς, σε θέσεις και μορφές διαφήμισης στην κεντρική και τις εσωτερικές σελίδες του.
Τέλος, η Πρώτη της Κορινθίας προσφέρει 24ωρη κάλυψη των γεγονότων με  τις σημαντικότερες κατηγορίες της ειδησεογραφίας, κυρίως γύρω από την πολιτική, την οικονομία , τις επιχειρήσεις, τον τουρισμό και τον πολιτισμό έχοντας άποψη, ταυτόχρονα προσφέρει  αντικειμενική πληροφόρηση και στις απόψεις εκείνες που δεν συμφωνεί μαζί τους  .
Με την υπόσχεση να παραμείνει όπως πάντα έγκριτη και επίκαιρη σας ευχόμαστε "Καλή περιήγηση"
 
Top