Δύσκολα Σίνγκλετον και Τζέιμς, ανοικτό του Παππά! | Πρωτη news sport

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει σηκώσει
μανίκια και εξετάζει όλες τις πιθανές περιπτώσεις για το ρόστερ της σεζόν 2018-19, από το οποίο αναμένεται να... απουσιάζουν οι Κρις Σίνγκλετον και Μάικ Τζέιμς. 

Από τη στιγμή που ο Νικ Καλάθης παρέμεινε στον Παναθηναϊκό, οι υπόλοιπες κινήσεις έγιναν πιο... εύκολες για τον Τσάβι Πασκουάλ ενόψει του καταρτισμού του ρόστερ.

Άλλωστε από τον φυσικό ηγέτη της ομάδας αρχίζουν και τελειώνουν τα πάντα, όντας εκείνος που θα «έκρινε» και τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Τσάβι Πασκουάλ.

Ένας σχεδιασμός από τον οποίο απουσιάζουν οι Κρις Σίνγκλετον και Μάικ Τζέιμς. Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή θεωρείται πολύ δύσκολο να παραμείνει ένας από τους δύο παίκτες (πολλώ δε μάλλον και οι δύο) στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Ήταν δεδομένο ότι η υπέρβαση στο budget θα γινόταν μόνο για τον Νικ Καλάθη! Όμως το «κασέ» των δύο Αμερικανών ξεπερνάει -πλέον- το 1,5 εκατομμύριο ευρώ! Χρήματα που αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι δύσκολο να δώσει, με τον Καταλανό τεχνικό να ψάχνει πιο οικονομικές, πλην όμως εξίσου ποιοτικές και αποτελεσματικές λύσεις.

Βέβαια είναι γνωστή η αγάπη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Παναθηναϊκό, όπερ και σημαίνει ότι πάντα πρέπει να υπάρχει ένα ανοικτό παράθυρο για το... δικό του μπάσιμο της τελευταίας στιγμής.

Από εκεί και πέρα, αναμένονται άμεσες εξελίξεις και με το θέμα του Νίκου Παππά! Ο διεθνής γκαρντ θέλει να παραμείνει στην αγαπημένη του ομάδα -αν και έχει δεχθεί την κρούση της Λοκομοτίβ Κουμπάν- ωστόσο ακόμα τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε και το όνομα του Γιαννούλη Λαρεντζάκη ωστόσο δεν πρόκειται να γίνει κάποια κίνηση -για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχει εξεταστεί η περίπτωσή του ακόμα- εάν και εφόσον δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Νίκο Παππά.

Όσο για τις υπόλοιπες κινήσεις; Οι «πράσινοι» αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση Αμερικανού που να αγωνίζεται στο «τέσσερα» με το όνομα του Οκάρο Ουάιτ να εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα! Βέβαια ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με το Κλίβελαντ ωστόσο υπάρχει η πληροφορία ότι μετά τις 5 Ιουλίου αναμένεται να κινηθούν οι διαδικασίες και να γίνει free agent από τους Καβς.

Τα μάτια είναι ορθάνοιχτα και σε παίκτη σκόρερ που θα αγωνίζεται στο «2» και στο «3» και δεν αποκλείεται να περιμένει ο Παναθηναϊκός τα summer league και τα «κοψίματα» του ΝΒΑ.

Ανοικτό παραμένει ακόμα του Παπαπέτρου, αν και οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Ντέιβιντ Μπλατ να επιθυμεί την παραμονή του στον Ολυμπιακό. Όπερ και σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να «κοιτάξει» αλλού, έχοντας από τη πρώτη στιγμή στην ατζέντα και το όνομα του Σάσα Βεζένκοφ.

Τέλος ανοικτό θα πρέπει να θεωρείται και το ενδεχόμενο παραμονής του Ματ Λοτζέσκι, όχι όμως του Κέι Σι Ρίβερς.
 
Top