Στους «8» του Ευρωπαϊκού η εθνική πόλο ανδρών – Νίκησε 13-5 τη Γερμανία | Πρωτη news sport

Η Γερμανία αποδείχθηκε… χαμηλό
εμπόδιο για να κόψει τον δρόμο προς τα προημιτελικά! Δια περιπάτου η Ελλάδα επικράτησε με 13-5 και βρέθηκε στους «8» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσει την διοργανώτρια Ισπανία.

Και τώρα Ισπανία. Η Εθνική ομάδα έκανε το καθήκον της επικράτησε της Γερμανίας με 13-5, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Βαρκελώνη. Εκεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Ισπανία για μια θέση στους τέσσερις της διοργάνωσης. Αν όλα πάνε καλά η Εθνική στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Ιταλία.

Στα του αγώνα η Γερμανία κατάφερε να προηγηθεί με 2-0, ωστόσο η αντίδραση των παικτών του Βλάχου ήταν άμεση καταφέρνοντας να περάσουν μπροστά με 5-3 στην πρώτη περίοδο. Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εύκολη και το τέλος βρήκε την Εθνική να έχει περάσει με περίπατο στους «8» της διοργάνωσης. Και το έκανε με εμφατικό τρόπο, δείχνοντας έτοιμη να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 5-13


Οκτάλεπτα: 3-5, 0-3, 1-2, 1-3

Γερμανία (Σταμ): Σένκελ, Ρέιμπελ, Φαν Ντερ Μπος, Ρέαλ 1, Πρέους, Γιούνγκλινκ, Ζεκ, Σουλτς, Σταμ 3, Στρελέζκι 1, Ρέστοβιτς, Άϊντνερ, Γκετς

Ελλάδα (Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 2, Νικολαΐδης 1, Φουντούλης 1, Καπότσης 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γούνας, Βλαχόπουλος 1, Ζερδεβάς
 
Top