Η συνάντηση έφερε ένα βήμα πιο κοντά το «Athens Alive»! | Πρωτη news spor

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι
συμπαίκτες του στο «Athens Alive» τα είπαν με τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρωθυπουργός και πάλι έδειξε απόλυτα θετικός στο πρότζκετ του ΟΑΚΑ και οι δύο πλευρές δημιούργησαν χρονοδιάγραμμα εξελίξεων!

Η αποψινή συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των ισχυρών συμπαικτών του στο «Athens Alive» με τον πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα θα έκρινε σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες να υλοποιηθεί το σπουδαίο πρότζεκτ του ΟΑΚΑ, το οποίο αφορά και τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό! Στην τρίωρη συζήτηση των δύο πλευρών επιβεβαιώθηκε και πάλι η πρόθεση του Τσίπρα να κάνει ότι είναι δυνατό για να προχωρήσει η υπόθεση! Μάλιστα, ανάμεσα στις δύο πλευρές δημιουργήθηκε χρονοδιάγραμμα εξελίξεων και σίγουρα τις επόμενες ημέρες θα γίνουν περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.

Στην πλευρά των επενδυτών υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ενώ όλα είναι ανοιχτά σχετικά με τις επόμενες κινήσεις του Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ. Δεν αποκλείεται ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ να ξαναμπεί στο παιχνίδι της διεκδίκησης για το ποδοσφαιρικό τμήμα και να δώσει λύση στο διοικητικό αδιέξοδο της εταιρίας.
 
Top