Ολυμπιακός: Τόσα ζητάει για Ανσαριφάρντ | Πρωτη news sport

Υψηλές είναι οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού
για την παραχώρηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Ιρανός επιθετικός πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας, όπου σημείωσε ένα τέρμα με την φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στην φάση των ομίλων. Μάλιστα, η παρουσία του στο Μουντιάλ έχουν ανεβάσει τις… μετοχές του, καθώς πυκνώνουν τα δημοσιεύματα αναφορικά με το ενδιαφέρον συλλόγων για την απόκτησή του.

Τα περισσότερα σενάρια έρχονται από την Τουρκία, σύμφωνα με τα οποία, ο διεθνής άσος είναι στο «στόχαστρο» της Μπεσίκτας. Μάλιστα, ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως ο Φικρέτ Ορμάν, πρόεδρος του συλλόγου, είχε ήδη επικοινωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο διατηρούν καλές σχέσεις. Η επαφή των δύο ανδρών έγινε για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, αλλά η απάντηση του «ερυθρόλευκου» διοικητικού ηγέτη ήταν αρνητική.

Όπως τονίζεται, οι «Αετοί» της Κωνσταντινούπολης κατέθεσαν πρόταση στους Πειραιώτες για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, αλλά δεν πήραν θετική απάντηση, καθώς οι αξιώσεις του Ολυμπιακού για τον Ιρανό επιθετικό φτάνουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Πάντως, η Μπεσίκτας προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές στον παίκτη κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ, την στιγμή που στο Λιμάνι λαμβάνει περίπου τα μισά.
 
Top