Μίμης Χρυσαφίδης " Δυνατή μεταγραφή | Πρωτη news sport


 Τον τελευταίο καιρό είναι ξεκάθαρο ότι στον ΑΟ Λουτακίου υπάρχει ένα έξτρα κίνητρο, μία έξτρα επιθυμία, μία έξτρα… τρέλα. Και όλα αυτά για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τον μεγάλο της στόχο και να συμμετέχει και πάλι στην Α' κατηγορία Ε.Π.Σ. Κορινθίας. και γιατί όχι να πάρει και το πρωτάθλημα.

Κάτω από αυτό το πρίσμα η διοίκηση της ομάδας επεξεργάζεται τις νέες μεταγραφές που θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση του πλάνου της νέας χρονιάς.


Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες της Πρώτη news spor, στον ΑΟ Λουτρακίου επιστρέφει ο Μίμης Χρυσαφίδης , ένα παίκτης ο οποίος έγραψε χρυσές σελίδες στην ιστορία της ομάδας . Εδώ πάει το " ο ωραίος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς"!


Πρόκειται για μία ακόμη μεταγραφή του ΑΟ Λουτρακίου το φετινό καλοκαίρι, που θα να ενισχύσει πολύ σημαντικά στο κέντρο της επίθεσης, με έναν ποδοσφαιριστή έμπειρο και με παραστάσεις σε υψηλό
επίπεδο.

.


Αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΟ Λουτρακίου επί σειρά 6 ετών ως αληθινός ηγέτης , χαρίζοντας δυνατές στιγμές συγκίνησης  πολλές φορές στους φιλάθλους της ομάδας .





Πήρε μεταγραφή για ένα χρόνο στην ομάδα του Α.Ο Ζευγολατιού, στην συνέχεια τον επόμενο χρόνο αγωνίστηκε με την ομάδα του Κόρινθος ο6 και τώρα επιστρέφει στα παλιά και αγαπημένα λημέρια του .





Η πρώτη news spor του εύχεται καλή επιτυχία !
 
Top