Κοντά σε Ουίλιαμς Γκος ο Ολυμπιακός | Πρωτη news sport

O Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος είναι ο εκλεκτός
του Ντέιβιντ Μπλατ, οι δύο πλευρές έχουν ήδη μιλήσει και όπως όλα δείχνουν ο Αμερικανός βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό. 

Ο «κύβος ερρίφθη» για την θέση του πόιντ γκαρντ στον Ολυμπιακό, καθώς ο εκλεκτός του Ντέιβιντ Μπλατ είναι ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος.

Ο 24χρονος γκαρντ είναι ο εκλεκτός για την θέση, το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει ότι αρέσει στον νέο προπονητή των «ερυθρόλευκων» και ο Αμερικανοισραηλινός έχει ήδη μιλήσει μαζί του και του έχει εκφράσει τα θέλω του.

Παρά το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ και της Μπαρτσελόνα, όλα δείχνουν το προβάδισμα το έχει ο Ολυμπιακός και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Ο Γκος γεννήθηκε στο Όρεγκον, επιλέχθηκε στο περσινό ντραφτ στην 55η θέση από τους Τζαζ και την περσινή σεζόν ξεκίνησε την καριέρα του στην Ευρώπη, αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρτιζάν.

Ουσιαστικά μετά το κολέγιο μετακόμισε στην Σερβία για να ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα και οι περγαμηνές του είναι εντυπωσιακές, αν και του λείπει εμπειρία.

Με την Παρτιζάν κατέκτησε το κύπελλο, βγήκε και MVP στον θεσμό, ενώ σε 9 παιχνίδια στο Eurocup μέτρησε 17 πόντους κατά μέσο όρο, με 48.8% στα δίποντα, 50% στα τρίποντα, 2.8 ριμπάουντ, 1.6 κλεψίματα και 6.7 ασίστ.

Ο Γκος ήταν εντυπωσιακός στην πρώτη του αυτή σεζόν, ο Ντέιβιντ Μπλατ τον έχει ξεχωρίσει και όλα δείχνουν πως θα είναι ο πρώτος που θα προστεθεί στην γραμμή των γκαρντ του Ολυμπιακού.

gazzetta.gr
 
Top