Η ολόγυμνη Μαρία Κορινθίου θα σε κάνει να ξεχάσεις και το όνομά σου! φωτό | Πρωτη news sport

Η Μαρία Κορινθίου μάς έχει συνηθίσει
σε αποκαλυπτικές και αισθησιακές πόζες είτε στις φωτογραφίσεις της είτε στις αναρτήσεις της. Με το τελευταίο της χτύπημα, όμως, ανέβασε τον πήχη όσο δεν πάει!

Στην φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram την βλέπουμε ολόγυμνη με μόνο… ένδυμα τα μακριά της μαλλιά τα οποία καλύπτουν κάθε τι που θα χαλούσε τον καλπασμό της φαντασίας μας.

Η Μαρία Κορινθίου φωτογραφίζεται γυμνή και προ(σ)καλεί

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, τα τελευταία δύο χρόνια η ζωή της κινείται γύρω από επικριτικά σχόλια για το κορμί της. Είτε αυτά αφορούν το πως είναι πραγματικά είτε αφορούν τις φωτογραφίσεις της, όπου το ρετούς αλλοιώνει την εικόνα. Προς το καλύτερο συνήθως. Γι’ αυτό η Μαρία Κορινθίου απαντά κάθε φορά με τον τρόπο που ξέρει. Μένει γυμνή και φωτογραφίζεται.
Είναι από τα αγαπημένα πρόσωπα των περιοδικών και ακόμα περισσότερο του περιοδικού DownTown, όπου φιλοξενείται η φωτογράφιση και η συνέντευξη της. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ως teaser, βλέπουμε την ηθοποιό να είναι γυμνή στο εξώφυλλο και μακριές πλεξούδες να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία.

Στους πηχυαίους τίτλους του εξωφύλλου είναι και η ατάκα που λέει η Μαρία Κορινθίου ως απάντηση σε όσους χλευάζουν την τάση της να αναρτά φωτογραφίες πειραγμένες στο Instagram. «Οποιοσδήποτε μπορεί να έρθει να με δει από κοντά και ζωντανά χωρίς ρετούς».


Αυτή της η φράση αναφέρεται και στον ντόρο που είχε προκληθεί με μια παλιότερη φωτογράφιση της. Εκεί όπου ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω και πόσταρε την αρετουσάριστη φωτογραφία στο Instagram για να δείξει πως είναι πραγματικά.
 
Top