Η ώρα των Παπανικολάου, Παπαπέτρου... | Πρωτη news sport

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θέλουν
να τελειώνουν αυτή την εβδομάδα με το ζήτημα παραμονής των Κώστα Παπανικολάου, Ιωάννη Παπαπέτρου και προς αυτή την κατεύθυνση θα συναντηθούν μαζί τους την Πέμπτη (5/7) και την Παρασκευή (6/7). 
Από τη στιγμή που διευθετήθηκε το ζήτημα του προπονητή και ο Ντέιβιντ Μπλατ πήρε τη σκυτάλη από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στην άκρη του πάγκου, προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό ήταν η παραμονή του ελληνικού κορμού, αρχής γενομένης από τον αρχηγό και ηγέτη του. 
Ο Βασίλης Σπανούλης, λοιπόν, συναντήθηκε την περασμένη Δευτέρα με τους αδελφούς Αγγελόπουλους και οι δυο πλευρές συμφώνησαν για την επέκταση της συνεργασίας τους, ανοίγοντας τον κύκλο των επαφών με τους Έλληνες παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώθηκαν. Η παραμονή του Σπανούλη επικυρώθηκε τυπικά και πλέον ακολουθούν ο Κώστας Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου.   
Σε ό,τι αφορά τον Παπανικολάου, το δεύτερο ραντεβού θα γίνει την Πέμπτη (5/7) απευθείας με τον παίκτη και τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο εκπρόσωπος του 27χρονου φόργουορντ έκανε την πρώτη του συνάντηση με την πλευρά των «ερυθρολεύκων» και δη με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Σκινδήλια όπου διαπιστώθηκε διαφορά όσον αφορά την επέκταση της συνεργασίας τους. Εξάλλου, την Παρασκευή (6/7) θα γίνει προσπάθεια ώστε να γεφυρωθεί η απόσταση που χωρίζει τον Ολυμπιακό και με τον Ιωάννη Παπαπέτρου αφού υπάρχει κοινή επιθυμία να συνεχίσουν την συνεργασία τους.
gazzetta.gr
 
Top