Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Ποντένσε! | Πρωτη news sport

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση
του Ποντένσε, καλωσορίζοντας μέσω των social media που διατηρεί τον Πορτογάλο εξτρέμ! Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta.gr.

Ο Ολυμπιακός όπως αναμενόταν έκλεισε και ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν έκλεισε με συμβόλαιο 4 ή 5 ετών και απολαβές άνω των 900.000 ευρώ. Από την περασμένη Πέμπτη είχατε διαβάσει σχετικά στο Gazzetta.gr για την ανατροπή στο θέμα του Πορτογάλου εξτρέμ Ντάνιελ Ποντένσε καθώς για το επικείμενο deal.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν επίσημα γνωστό το deal με τον 22χρονο ύψους 1,65 μέτρων άσο. Παίζει εξτρέμ αλλά και επιτελικός μέσος, ενώ πέρυσι είχε 20 αγώνες με 8 ασίστ.

Φυσικά καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση έπαιξε ο ισχυρός ατζέντης Μέντες, ενώ πρόκειται για μία μεταγραφή που θα πιάσει ιδιαίτερα μεγάλα ποσά και ίσως ακόμα και να είναι η πλέον δαπανηρή για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο βραχύσωμος (1,65 μ.) ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ το 2005, αν και είχε ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από την Μπελενένσες (2003-2005).


Μέτρησε 9 γκολ και 9 ασίστ με τις ρεζέρβες της Σπόρτινγκ, ενώ στην πρώτη ομάδα είχε 12 ασίστ σε 40 συμμετοχές. Στο πρώτο μισό της σεζόν 2016-2017, είχε παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στη Μορεϊρένσε, όπου μέτρησε 4 γκολ και 3 ασίστ σε 18 αγώνες. 
Έτσι, τον Ιανουάριο του 2017, ο δανεισμός είχε τερματιστεί λόγω σπουδαίας απόδοσης! Είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας.
 Μετά τις ανακοινώσεις με τον Ποντένσε - παίκτη που ήξερε και ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς και ο οποίος θα ενταχθεί άμεσα στις υποχρεώσεις των Πειραιωτών - ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει οριστικά και επίσημα πια και την υπόθεση του μέσου Γουίλιαν. Κάτι που είναι ιδιαίτερα πιθανό να γίνει εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

 
 
Top