Ελεύθερος ο Μάκης Μυργιώτης !!! | Πρωτη news sport

Ένας εκ των κορυφαίων Κορίνθιων
επιθετικών και από τους πλέον χαρισματικούς, ο Μάκης Μυργιώτης, είναι πλέον ελεύθερος να διαπραγματευθεί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο έμπειρος επιθετικός, είχε συμφωνήσει με την ομάδα του Πανκαμαριακού, η οποία τον απέκτησε με μεταγραφή από την Κόρινθο, πριν από λίγες ημέρες.
Όμως όπως ανέφερε ο ίδιος ο Μυργιώτης, λόγω κάποιων επαγγελματικών του υποχρεώσεων, δεν ήταν τελικά δυνατό να φορέσει τη φανέλα του συλλόγου του Καμαρίου και έτσι αναγκάστηκε να καταβάλλει ο ίδιος το ποσό που χρειαζόταν, για να αποδεσμευθεί.
Μάλιστα με δηλώσεις του ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Πανκαμαριακού, για όλα όσα έκαναν για μένα, αλλά και το γεγονός ότι σεβάστηκαν την επιθυμία μου, μιας και λόγω κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπορώ να αγωνιστώ στην ομάδα. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο σύλλογο και ίσως μελλοντικά συνεργαστούμε».
Πλέον ο έμπειρος επιθετικός, που κατέκτησε το 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημά του(2 με ΑΟΖ, 1 με Πέλοπα Κιάτου, 1 με Κόρινθο), εξετάζει τις προτάσεις που έχει και εκτός νομού, ώστε να αποφασίσει για το μέλλον του.
Θυμίζουμε ότι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε ως τον Ιανουάριο με τη φανέλα του Πέλοπα Κιάτου στη Γ’ Εθνική σημειώνοντας 5 τέρματα, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στην Κόρινθο, όπου σημείωσε 21 γκολ σε 13 ματς.
photo: revista.gr- πηγή-apopsi24.gr
 
Top