Χτυποκάρδια στην αμμουδιά. Η Κατερίνα Γερονικολού με σέξι μπικίνι | Πρωτη news sport

Λίγο πριν καθίσει στα θρανία για
την πιο συζητημένη παράσταση της νέας σεζόν, η σύντροφος του Γιάννη Τσιμιτσέλη σκανδαλίζει το instagram.
Κατερίνα Γερονικολού έχει καταφέρει, ηθελημένα ή μη, να γίνει το πρόσωπο των ημερών στην θεατρική και όχι μόνο ζωή της πόλης. Στον πυρετό των remake, που μετά την τηλεόραση και το σινεμά, κατακλύζει πλέον και το θέατρο, η ηθοποιός αναλαμβάνει μια δύσκολη, επικίνδυνη θα λέγαμε αποστολή. Θα υποδυθεί την Λίζα Πετροβασίλη στο έργο «Χτυποκάρδια στο θρανίο», ρόλο που φυσικά όλη η Ελλάδα - και μια σειρά από γενιές της - έχουν ταυτίσει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τόνοι μελάνης έχουν σπαταληθεί πάνω στο θέμα, ωστόσο δεν χρειάζεται παρά να αναμένουμε μέχρι να δούμε την παράσταση. Το ίδιο κάνει και η Κατερίνα...
Στο προσωπικό της profil, στο instagram, ανάρτησε μια φωτογραφία από τις διακοπές της, στην οποία και ποζάρει στο φως του ήλιου φορώντας το μπικίνι της και αφήνοντας στους fans της να απολαύσουν το καλοφτιαγμένο κορμί της.
Και όσο για την θεατρική παράσταση; Οι πρώτες φωτογραφίες μόλις κυκλοφόρησαν.
Ο Λάκη Λαζόπουλος υπογράφει τη διασκευή και σκηνοθεσία της δημοφιλούς κωμωδίας που επιστρέφει 56 χρόνια μετά, ενώ την παράσταση θα συνοδέψει η πρωτότυπη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι.
Στο ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη, όπως προέιπαμε, η Κατερίνα Γερονικολού και στο ρόλο του καθηγητή Δημήτρη Παπαδόπουλου, ο Ορέστης Τζιόβας.
Σε ρόλους έκπληξη οι θρύλοι του ελληνικού κινηματογράφου Μάρω Κοντού, Νικος Γαλανός και ο Κώστας Βουτσας! Μαζί τους, η Σοφία Βογιατζάκη και  ηΝίκη Παλληκαράκη.
ladylike.gr
 
Top