Ο Ναδάλ αποθέωσε τον Τσιτσιπά (VIDEO) | Πρωτη news sport

Ο Ράφα Ναδάλ έπλεξε το εγκώμιο του Στέφανου
Τσιτσιπά, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, λίγες ώρες προτού οι δύο άνδρες αναμετρηθούν στον τελικό του Rogers Cup. (VIDEO)






Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του στο Rogers Cup, επικρατώντας 2-1 σετ (6-7, 6-4, 7-6) του Κέβιν Άντερσον και παίρνοντας την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ, ο οποίος είχε εύκολο έργο απέναντι στον Ρώσο Καρέν Χατσάνοφ.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ισπανός τενίστας και Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και έπλεξε το εγκώμιο του Τσιτσιπά, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό αθλητή.
"Είναι ένας περίπλοκος παίκτης. Έχει τα πάντα. Είναι νέος, έχει πάθος για το παιχνίδι. Έχει φοβερό forehand, φοβερό backhand, καλό σερβίς. Δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Είναι όλα. Πρέπει να παίξεις πολύ καλά σε αυτά τα ματς και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω", δήλωσε χαρακτηριστικά.
Νωρίτερα, μιλώντας στην κάμερα του "Tennis TV", χαρακτήρισε τον Έλληνα πρωταθλητή ως έναν από τους καλύτερους τενίστες παγκοσμίως.
"Έπαιξε υπέροχα. Έκανε μία φανταστική νίκη. Πηγαίνει στον τελικό γεμάτος αυτοπεποίθηση. Το γνωρίζω αυτό. Έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ απέναντι σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο και γι' ακόμα μία φορά είναι ευκαιρία να παίξω ένα σπουδαίο παιχνίδι. Θα δώσω το καλύτερο εαυτό μου και θα προσπαθήσω να κατακτήσω το τρόπαιο".
.sport24.gr/
 
Top