ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Θέλει την καθιέρωση… | Πρωτη news sport



Μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη
σεζόν,
την πρώτη για το σύλλογο στην Α’ Κατηγορία, η διοίκηση μαζί με τον προπονητή, ευελπιστούν ότι πλέον μπορεί ο Άγιος Γεώργιος σιγά – σιγά να καθιερωθεί και να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Γιάννης Χόντια αν και αρχικά είχε ανακοινώσει την αποχώρηση από τον πάγκο του συλλόγου, τελικά βρέθηκε η «χρυσή τομή», παρέμεινε 5η σεζόν, ώστε να συνεχίσει το έργο του και ο Άγιος Γεώργιος να πρωταγωνιστήσει.

Στόχος ήταν να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας, κάτι που έγινε, μιας και οι Βελέντζας, Βαραβέρης, Ξύδης και Δόσης ανανέωσαν και είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να βάλουν στο κλίμα και τα νέα αποκτήματα.

Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν σχετικά νωρίς, με τους Σπύρο Κόντη, Κώστα Γκαρμίρη, Δημήτρη Σοφό, Γιώργο Μπέλλο και Ερρίκο Τόσκα να έρχονται για να δημιουργήσουν ένα σύνολο γεμάτο ποιότητα και εμπειρία.

Μέσα σε αυτούς θα πρέπει να προσθέσουμε και τα παιδιά από την ακαδημία του συλλόγου, όπως είναι οι Γκόνος και Σίνα που πάντα παίρνουν τις ευκαιρίες τους και από την πρώτη στιγμή έδειξαν ότι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.



Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Χόντια Γιάννης

Σίγουρα ο άνθρωπος που το όνομά του, είναι γραμμένο ανεξίτηλα στην ιστορία του συλλόγου.

Ως παίκτης παλιότερα και ως προπονητής πλέον, έχει πετύχει σπουδαία πράγματα στον Άγιο Γεώργιο.

Δουλεύει καθημερινά, κατάφερε με την πρώτη παρουσία του συλλόγου στην Α’ Κατηγορία να τον κάνει ανταγωνιστικό και ευελπιστεί με ακόμα περισσότερη όρεξη και προσπάθεια, να τον μονιμοποιήσει αρχικά στην κατηγορία και στη συνέχεια στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Γιαννήλα Σοφοκλής

Κόντης Σπύρος

Παλυβός Νικόλαος

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Βελέντζας Κώστας

Γκιόκας Γιώργος

Γκόνος Αθανάσιος

Δόσης Γιώργος

Κάππος Χρήστος

Λημνιάτης Μιχάλης

Μπούφης Νικόλαος

Παπαγεώργης Διονύσης

Τόσκα Ερρίκος

ΜΕΣΟΙ

Αράπογλου Αντώνης

Βαραβέρης Άγγελος

Γκαρμίρης Κώστας

Καλύβας Θανάσης

Παππάς Αντώνης

Σίνα Κλέντι

Στρούμπας Σαράντος

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Μπέκος Γιώργος

Μπέλλος Γιώργος

Ξύδης Γιώργος

Σοφός Δημήτρης

Ήρθαν: Αράπογλου Αντ. ,Σοφός Δ. ,Μπέκος Γ., Λημνιάτης Μ. ,Καλύβας Θ. ,Τόσκα Ερρίκος, Μπέλλος Γ., Παλυβός Ν., Κάππος Χ., Κόντης Σ., Γκαρμίρης Κ.

Έφυγαν: Ασλάνογλου Κ., Καλογερής Στ., Μπάρμπας Αν., Αντωνόπουλος Χρ., Χουσελάς Ν., Μανθόπουλος Π.


με πληροφορίες από apopsi24.gr
 
Top