Παραμένει στον ΑΟΛ και ο Βατουσιάδης | Πρωτη news sport

Έναν ακόμα ποδοσφαιριστή που ήταν
από τους “στυλοβάτες” της πολύ καλής περσινής σεζόν για τον ΑΟ Λουτράκι, ο Αντώνης Βατουσιάδης, θα συνεχίσει να φορά την πορτοκαλί φανέλα.

Παίκτης πολυτέλεια για το τοπικό, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις (ίσως μόνο εκτός από τερματοφύλακας), δίνοντας τεράστιες λύσεις στον προπονητή του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ανανέωσης:
Άλλος ένα Κορίνθιος αθλητής με «βαρύ» ποδοσφαιρικό βιογραφικό, αποφάσισε να συνεχίσει την συνεργασία του με τον Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ.
Ο Αντώνης Βατουσιάδης, αν και μόλις 24 ετών έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στην μέχρι τώρα καριέρα του με συμμετοχές σε συλλόγους όμως Ολυμπιακός Πειραιώς U20, Ανεγέννηση Καρδίτσας, Παναιγιάλειος, Salamanca FC (Ισπανία).
Η μεταγραφή του πέρυσι στην ομάδα μας συνέβαλλε σημαντικά στην σταθεροποίηση του αμυντικού άξονα ενώ πρόσφερε και στο σκοράρισμα.
Η ανανέωση της συμφωνίας έγινε παρουσία του Ά’ Αντιπροέδρου του συλλόγου κ. Οικονόμου Γιώργου, ο οποίος ευχήθηκε στον αθλητή καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες για τον σύλλογο και έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ένα ακόμα αθλητής με λαμπρή καριέρα και εξαιρετικές προοπτικές στο ποδόσφαιρο επέλεξε να συνεχίσει μαζί μας. Ο Αντώνης είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και αθλητής και είμαστε σίγουροι ότι θα πρωταγωνιστήσει φέτος στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κορινθίας οδηγώντας την ομάδα μας σε νέες επιτυχίες.
 Η Διοίκηση του ΑΟΛ συνεχίζει δυναμικά στην υλοποίηση του πλάνου της για την επόμενη χρονιά. Μεθοδικά, με προγραμματισμό και συνέπεια προχωράμε ώστε ο σύλλογος να δώσει δυναμικό παρών στη νέα αγωνιστική περίοδο. Αθλητές με σοβαρότητα και συνέπεια όπως ο Αντώνης Βατουσιάδης, επιδιώκουμε να είναι παρόντες στη προσπάθεια αυτή. 
Ταυτόχρονα και οι αθλητές που έρχονται στον ΑΟΛ και γνωρίζουν από κοντά το πόσο οργανωμένα λειτουργεί εσωτερικά ο σύλλογος επιλέγουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους μαζί μας, κλείνοντας «πόρτες» σε διάφορες προτάσεις. Η συνέπεια η σταθερότητα και η οργάνωση σε κάθε μας προσπάθεια είναι στοιχεία που μας διακρίνουν σα σύλλογο και ταυτόχρονα αποτελούν εγγύηση συνεργασίας για αθλητές και προπονητές. 
Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο με οδηγό το πλάνο μας, πολύ γρηγορότερα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και ο κορμός των αθλητών θα έχει ολοκληρωθεί φέτος πριν ξεκινήσει η προετοιμασία. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα συμβάλλει θετικά ώστε ο σύλλογος να δώσει δυναμικό παρών από την αρχή του πρωταθλήματος»
 
Top