Σπανούλης: "Σωστά έπραξε η EuroLeague" | Πρωτη news sport


 
Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την απόφαση
της EuroLeague να μην ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.


EuroLeague αποφάσισε όπως είναι γνωστό να... κατεβάσει ρολά και να μην ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης ξεκαθάρισε ότι η διοργανώτρια αρχή πήρε τη σωστή απόφαση.
ADVERTISING



"Πρώτα απ' όλα ήταν μια δύσκολη απόφαση. Σίγουρα είναι πολύ σπάνιο αυτό που συνέβη σε όλο τον κόσμο. Ο κύριος Μπερτομέου και οι συνεργάτες του έπρεπε να λάβουν μια πολύ δύσκολη απόφαση και στο τέλος της ημέρας ήταν η καλύτερη απόφαση" εξήγησε ο πολύπειρος γκαρντ των Πειραιωτών, ενώ συνέχισε λέγοντας: 
"Πρόκειται για τον σεβασμό στην υγεία και την ασφάλεια των παικτών. Πρέπει να σκεφτείτε όλοι πολλά πράγματα. Ας πούμε, όχι μόνο για φέτος και τη συνέχιση της Euroleague ή όχι, αλλά και για τον επόμενο χρόνο, για τις προετοιμασίες. Κατά συνέπεια είναι ένα χάος και νομίζω ότι ήταν και πάλι η καλύτερη απόφαση. Είναι καλύτερα να σκεφτούμε πώς μπορούμε να παίξουμε και να κάνουμε το καλύτερο για την επόμενη σεζόν. Είναι πολύ δύσκολο όχι μόνο για μένα, αλλά για κάθε παίκτη. Είναι πολύ δύσκολο και για τους οπαδούς, που αγαπούν το μπάσκετ και επίσης το να παρακολουθούν αγώνες. Είναι δύσκολο για όλους. Για όλα τα παιδιά που τους αρέσουν και εργάζονται για το μπάσκετ. Και πρέπει να περιμένουμε να προετοιμάσουμε τον εαυτό μας το καλύτερο δυνατόν για την επόμενη σεζόν, για να βεβαιωθούμε ότι έχουμε μια πολύ ωραία σεζόν στην Euroleague.




Σε όλους τους ανθρώπους, σε όλους τους θαυμαστές, σε όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, εύχομαι να είναι υγιείς και να είναι ασφαλείς. Και εύχομαι αυτός ο ιός, αυτή η πανδημία να μην επιστρέψει ξανά. Αυτό είναι που θέλω πρώτα απ' όλα. Σε ότι αφορά το μπάσκετ, πρέπει να πω σε όλους ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Και εμείς, ως παίκτες, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να είμαστε στην καλύτερη φόρμα όλοι και να αποδώσουμε το καλύτερο δυνατόν για να απολαύσουμε ξανά το μπάσκετ.

Παίζουμε μπάσκετ για τον κόσμο και για να κάνουμε τους οπαδούς χαρούμενους. Να απολαύσουν το παιχνίδι, να περάσουν πολύ καλά στο γήπεδο ή βλέποντας τα ματς από την τηλεόραση. Κάνουμε τα πάντα για αυτούς. Η σύνδεση που έχουμε μαζί τους ήταν πάντα υπέροχη. Γι ‘αυτό είμαι σίγουρος ότι και πάλι θα είναι υπέροχη η σύνδεση και τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά".
 
Top