ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ- ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ 13ο ΚΑΠΗ ΣΤΟ ΚΟΡΦΟ | Πρωτη news sport


Την Κυριακή το πρωί στις 23 Απριλίου του 2014, ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός εγκαινίασε
το 13ο Καπή στο Κόρφο παρουσία πολλών συμπολιτών μας.

Παρευρέθηκαν εκτός του Δημάρχου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Νίκος Σταυρέλης, ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Κ.Κ.Π. του Δ. Κορινθίων Μάριος Σταματάκης και Σταύρος Κεφάλας αντίστοιχα, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Λάκης Παπαφωτίου, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Φαρμάκης, Χρήστος Χασικίδης και Χρήστος Μελέτης.

Ο Δήμαρχος στη τοποθέτηση του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους , οι οποίοι με την παρουσία τους τίμησαν τα εγκαίνια του Νέου ΚΑΠΗ, το οποίο σηματοδοτεί άλλη μια κοινωνική δράση της Δημοτικής Αρχής, σε ένα απομακρυσμένο αλλά όμορφο σημείο του Δήμου.

Με το σύνθημα «όλοι μαζί στη κρίση» η δημοτική Αρχή φροντίζει στο μέτρο του δυνατού του δημότες, προωθώντας μια κοινωνική πολιτική με δράσεις όχι μόνο στο κέντρο της πόλης αλλά σε όλα τα σημεία του Δήμου, όπως ο Κόρφος.

Υπογράμμισε ότι η ολοκλήρωση υποδομών, όπως είναι το αναμενόμενο ποιοτικό πόσιμο νερό καθώς και η αποχέτευση της οποίας η μελέτη αναθεωρήθηκε και θα υποβληθεί σύντομα στη Περιφέρεια, ευνοούν μια καλύτερη ποιότητα ζωής και δημιουργούν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα για επενδύσεις τουριστικού ενδιαφέροντος.

Τόνισε ότι η ανάπτυξη δεν είναι μια έννοια αφηρημένη για τη Δημοτική Αρχή αλλά έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία μεταφράζονται σε έργα , όπως αυτά που έγιναν εδώ στο Κόρφο και αφορούν τις υποδομές στο λιμάνι, τον ηλεκτροφωτισμό, τις αναπλάσεις σε όλο το χωριό, στο παραλιακό μέτωπο αλλά και στα μικρά σοκάκια.

Υπογράμμισε επίσης, ότι η ευχάριστη τοποθεσία  που αντικρίζει  ο επισκέπτης στο Κόρφο, οφείλεται  σε ένα συνδυασμό εικόνων ηπειρωτικού μέρους και νησιού.

Ανέφερε ότι  η εγγύτητα του Κόρφου με την Αθήνα, δημιουργεί τεράστιες  ευκαιρίες ανάπτυξης, απασχόλησης αλλά και συνθήκες μονιμότητας στην εγκατάσταση των επισκεπτών, τόσο  ηλικιωμένων όσο και νέων.
 
Top