Εντυπωσιακή πρόοδος των έργων της αποκατάστασης του δρόμου στο Μελίσσι Κορινθίας - Σε λίγες ημέρες στην κυκλοφορία - Δείτε φωτογραφίες | Πρωτη news sport



Αυτοψία πραγματοποίησε χθες το απόγευμα κλιμάκιο της περιφέρειας Πελοποννήσου στο Μελίσσι  Κορινθίας ,στο Ξυλόκαστρο.Με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και τους Αντιπεριφερειάρχες  κ. Άγγελο  Παπαγγελόπουλο και Απόστολο Παπαφωτίου επίσης  παρευρέθησαν  ο νέος δήμαρχος Ξυλοκάστου Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος και ο αναπληρωτής διευθυντής του ΙΓΜΕ .κ.Νίκος Νικολάου καθώς και ο υπεύθυνος εργολάβος του έργου.Αν και όλοι απέφυγαν τις δηλώσεις η πρόοδος του έργου όπως βλέπεται κι στις φωτογραφίες είναι εντυπωσιακή .
Σύμφωνα με τους ειδικούς του έργου ο δρόμος στο Μελίσσι το αργότερο σε 15 ημέρες θα παραδοθεί στη κυκλοφορία .Το έργο έχει αναλάβει μετά από παρέμβαση του Περιφερειάρχη η τεχνική  εταιρεία ΤΕΡΝΑ  εθελοντικά προσφερόμενη .Η αποκατάσταση του έργου είναι πολύ σημαντική για την την τοπική οικονομία της περιοχής αλλά και ολόκληρου του νομού λόγω τουριστικής περιόδου .
Εμφάνιση 2407201420447.jpg





Εμφάνιση 2407201420438.jpg








 
Top