ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ :ΤΑ ΤΕΣΤ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΗΤΑΝ «ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ»! | Πρωτη news sport

Για όσους δεν γνωρίζουν ο συμπολίτης
μας Σωτήρης Μουρίκης ,που σήμερα είναι ιδιοκτήτης του Ιδιωτικού ΚΤΕΟ της AUTOVISION στην Κορινθία υπήρξε για πολλά χρόνια ιπτάμενος φροντιστής της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Μάλιστα ο Σωτήρης Μουρίκης είχε διατελέσει και πρόεδρος των φροντιστών

 O εκλεκτός συμπολίτης μας ήταν καλεσμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την ιδιότητα του πρώην προέδρου Φροντιστών της Πολιτικής Αεροπορίας.                 Ο Σωτήρης Μουρίκης έριξε το βάρος και στην «ποιότητα» των πιλότων που σήμερα στελεχώνουν τις πτήσεις μεγάλων τύπων αεροπλάνων όπως αυτό που κατέπεσε στις Γαλλικές Άλπεις.
«Στην εποχή της Παγκοσμιοποίησης που όλα δουλεύουν για το μεγαλύτερο κέδρος  με το μικρότερο κόστος ακόμα και σε βάρος της ποιότητας και της ασφάλειας εν προκειμένω , άλλαξαν και οι κανόνες πρόσληψης πιλότων  . Στην Ολυμπιακή αλλά και σε όλες της μεγάλες σοβαρές αεροπορικές εταιρίες δεν υπήρχε περίπτωση πριν μερικά χρόνια  να είχε προσληφθεί ο συγκεκριμένος συγκυβερνήτης για την στελέχωση ενός μεγάλου  και εξελιγμένου αεροσκάφους όπως το Α320 . Δεν είχε ούτε την εμπειρία πιθανότατα και της ικανότητες για βρίσκεται στο πιλοτήριο ενός τέτοιου αεροσκάφους. Χώρια από το γεγονός ότι ο άνθρωπος πρέπει να ήταν τρελός!»

Σε άλλο σημείο της συζήτησης ο Σωτήρης Μουρίκης που όπως τον γνωρίζουμε είναι ευθύς άνθρωπος και λέει τα πράγματα με το όνομά τους τόνισε ότι το περίφημο «τεστ ψυχολογίας» που έκαναν στην πολιτική αεροπορία δεν ήταν τίποτα σοβαρό και αξιόλογο και φυσικά άφησε να εννοηθεί ήταν μια τυπική διαδικασία της πλάκας!Βεβαίως ο ο πρώην πρόεδρος Φροντιστών δεν παρέλειψε να τονίσει ότι παρόλα αυτά που ανέφερε, το αεροπλάνο εξακουλουθεί να παραμένει το ασφαλέστερο μέσο συγκοινωνίας                                                                    sfedona.gr
 
Top