Ενημερωτικές-εκπαιδευτικές ημερίδες για τις νέες Ψηφιακές Δράσεις Επιμελητηρίου Κορινθίας | Πρωτη news sport

Ψηφιακές Δράσεις Επιμελητηρίου Κορινθίας
- ενημερωτικές-εκπαιδευτικές ημερίδες για τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες του portal http://www.korinthiacc.gr/


Το Επιμελητήριο Κορινθίας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακό κέντρο για την διοικητική εξυπηρέτηση & την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του Νομού Κορινθίας» διοργανώνει ημερίδες για τις νέες Ψηφιακές Υπηρεσίες προς τα μέλη και σχετικά εκπαιδευτικά σεμινάρια την Τετάρτη 01 Ιουλίου 2015 σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Τετάρτη 01 Ιουλίου 2015 
Θέμα: Ψηφιακές Υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Κορινθίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο (e-Commerce), Σύμβουλος του Επιχειρηματία,  Δημιουργία Ιστοσελίδας και Διαχείριση e-shop, Πλατφόρμα e-learning
Τόπος: Αίθουσα Παρουσιάσεων Επιμελητηρίου Κορινθίας
Ώρα: 17:30
Αφορά: Τις επιχειρήσεις του Επιμελητηρίου Κορινθίας που θέλουν να συμμετέχουν στην online Επιμελητηριακή Αγορά  (e-shop)  και στον Ηλεκτρονικό Επιχειρηματικό Οδηγό εταιρικών παρουσιάσεων του portal του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Τετάρτη 01 Ιουλίου 2015
Θέμα: Συνεδρία για την Προβολή τουριστικών επιχειρήσεων & Online κρατήσεις. Νέα Τουριστική Πύλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Σύμβουλος του Επιχειρηματία,  Πλατφόρμα e-learning
Τόπος: Αίθουσα Παρουσιάσεων Επιμελητηρίου Κορινθίας
Ώρα:  18:30
Αφορά: Τις τουριστικές επιχειρήσεις του Επιμελητηρίου Κορινθίας που έχουν ενταχθεί στο ενιαίο σύστημα κρατήσεων (online booking) και στην Τουριστική Αγορά του portal.

Μετά το τέλος των παρουσιάσεων θα πραγματοποιηθούν εξατομικευμένες εκπαιδεύσεις για τα μέλη του Επιμελητηρίου, τα οποία επιθυμούν να ενημερωθούν-εκπαιδευτούν αναλυτικότερα για τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες.


Εξατομικευμένες Eκπαιδεύσεις
Για τις Επιχειρήσεις που συμμετέχουν ήδη στις Ψηφιακές Αγορές του Επιμελητηρίου θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας εξατομικευμένες εκπαιδεύσεις στο Σύστημά τους.
 Για τις εξατομικευμένες εκπαιδεύσεις – συναντήσεις οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικώς στο Επιμελητήριο.

Για το διάστημα 02/07/2015 έως 10/07/2015 θα πραγματοποιηθούν ανοιχτά σεμινάρια εξ αποστάσεως υποστήριξης των χρηστών των εφαρμογών του Επιμελητηρίου αξιοποιώντας την υποδομή των Ψηφιακών Υπηρεσιών Τηλεδιάσκεψης & Τηλεσυνεργασίας και τα παρεχόμενα e-courses.

Για περισσότερες πληροφορίες: Κοροβήλος Σωτήρης, τηλ. 27410 24464 (εσωτερικό 928), email: sotiris@corinthiacc.gr


 
Top