Ρε δε @αμιόσαστε που θα σώσετε εσείς την Ελλάδα ...είσαστε όλοι ξεφτίλες | Πρωτη news sport

Αυτή είναι η λεγόμενη ευρωπαϊκή οικογένεια.
Τέλος οι αυταπάτες. Οι αυταπάτες της ανανεωτικής ιστορικής αριστεράς θρυμματίστηκαν ανάμεσα στη σκύλα της υποκρισίας και τη χάρυβδη του αδίστακτου κεφαλαίου. Η αριστερά αυτή με αφετηρία το κρεματόριο των λαών Μάαστριχτ και σε συνέχεια τις επόμενες ευρωπαϊκές συνθήκες παρακολούθησε το ευρωπαϊκό αυτό εγχείρημα και το υποστήριξε.
 Είναι καιρός να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας ή να απολογηθούμε για το σημερινό θλιβερό θέαμα, που εγκυμονεί και φασιστικούς κινδύνους, αλλά αυτό είναι ένα άλλο και μεγάλο θέμα. Τα σπαράγματα του ευρωκομμουνισμού στην Ιταλία και τη Γαλλία πρέπει να μας διδάξουν. Γιατί σήμερα οι καρδινάλιοι του συστήματος αποφάσισαν την Ελλάδα προτεκτοράτο και αποικία χρέους. Και όλοι μας θα δώσουμε λόγο.
 Η κυβέρνηση της Αριστεράς, παρά τις προγραμματικές της θέσεις επιχείρησε έναν έντιμο συμβιβασμό με αρκετές υποχωρήσεις. Πήγε σε ένα εχθρικό γήπεδο χωρίς άμυνα μπετόν, χωρίς επεξεργασία εναλλακτικών προτάσεων που θα την ισχυροποιούσαν, εγκλωβίστηκε και ηττήθηκε κατά κράτος από επαγγελματίες της ρεμούλας και καλά εκπαιδευμένους υπαλλήλους του κεφαλαίου.
Το πραγματικό ερώτημα είναι, λοιπόν, άλλο….και είναι καιρός να τεθεί ευθαρσώς και ξεκάθαρα και όσοι πιστοί προσέλθουν. Είμαστε με την Ε.Ε αυτή ή όχι; Μένουμε στην γερμανική Ευρώπη ή μένουμε Ελλάδα; Και αν ναι με ποιους όρους; Οι απαντήσεις κρίνονται αναγκαίες μετά τα δραματικά γεγονότα που απογύμνωσαν τους μύθους και τις αυταπάτες.
 
Top