ΜΕ ΝΕΑ ΚΡΙΣΗ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ | Πρωτη news sport


Μια νέα εσωκομματική κρίση φαίνεται ότι
βρίσκεται προ των πυλών στο ΠΑΣΟΚ. Ο λόγος έχει να κάνει με την επιθυμία της νέας ηγεσίας του κόμματος να απευθύνει κάλεσμα προς παπανδρεικά... 
στελέχη για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια ενόψει εθνικών εκλογών.

Η παραπάνω εξέλιξη, όπως αναφέρουν κύκλοι της ηγεσίας, θεωρείται επιβεβλημένη καθώς το κόμμα βρίσκεται στα όρια εισόδου του στη βουλή.

Όμως μια τέτοια εξέλιξη αναμένεται να πυροδοτήσει μεγάλες εσωκομματικές αντιδράσεις, ενώ δεν είναι λίγα τα στελέχη του κόμματος που θα θεωρήσουν τη συγκεκριμένη κίνηση ως αιτία πολέμου,

Μάλιστα, όπως σημειώνουν, δεν πρόκειται να δεχθούν έτσι απλά και για λόγους εκλογικής επιβίωσης της νέας ηγεσίας, στελέχη που διέσπασαν το ΠΑΣΟΚ λίγες ημέρες πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου και πολέμησαν με κάθε τρόπο τους υποψήφιους βουλευτές σε πολλές περιοχές της χώρας.

Τα ίδια στελέχη θεωρούν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τους απλούς ψηφοφόρους και τα στελέχη μεσαίου βεληνεκούς,τα οποία, όπως υπογραμμίζουν είναι ευπρόσδεκτα εκ νέου στους κόλπους του Κινήματος. Σε καμία όμως περίπτωση επιστροφή, όσων εκ των μεγάλων στελεχών και πρώην βουλευτών που έβλαψαν και διέσπασαν την παράταξη.
 
Top