Με τον ΣΥΡΙΖΑ συζητούν τρεις πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ! | Πρωτη news sport


Έτοιμα να μπουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ κορυφαία στελέχη της Χαριλάου
Τρικούπη που βρέθηκαν πολύ κοντά στον Ανδρέα και στον Γιώργο Παπανδρέου

Σε διερευνητικές συζητήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, τρία προβεβλημένα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που έχουν περάσει από βουλευτικές, υπουργικές και θεσμικές θέσεις.
Τρία κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονται στο κόμμα εδώ και δεκαετίες και συνδέθηκαν πολύ στενά τόσο με τον Ανδρέα, όσο και με τον Γιώργο Παπανδρέου βρίσκονται πολύ κοντά στο να περάσουν την... πόρτα της Κουμουνδούρου.
Η είδηση έχει ήδη προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, αφού από τη μια πλευρά κάποιοι πιστεύουν ότι η συμμετοχή τους θα δώσει άλλο αέρα στην Κουμουνδούρου, ωστόσο αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούν υπό τον φόβο της «πασοκικής μετάλλαξης» του ΣΥΡΙΖΑ.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες μας, πρόκειται για τρία πολύ γνωστά πρόσωπα τα οποία είχαν ακολουθήσει τον Γ. Παπανδρέου στο εγχείρημα του ΚΙΔΗΣΟ και τώρα, μετά την απόφαση να μην πάρει μέρος στις εκλογές, δεν θέλουν επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ κι έχουν στραφεί προς το ΣΥΡΙΖΑ.
Έχουν διατελέσει, δε, σε κρίσιμες υπουργικές θέσεις, αλλά και σε υψηλά κομματικά πόστα του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, ενώ κατά τη διάρκεια των μνημονίων διαχώρισαν τη θέση τους από τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ και αποστασιοποιήθηκαν από τις μνημονιακές επιλογές, όταν το ΠΑΣΟΚ συγκυβερνούσε με τη ΝΔ.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι στις πρώτες κουβέντες που έχουν γίνει συζητείται, όχι μόνο η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η συμπόρευση με άλλο τρόπο.
Ένα άλλο όνομα που συζητείται, τέλος, για τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό της πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.

.newsbomb.gr/
 
Top