Β.Πανταζής"Εμείς δυστυχώς για μερικούς δεν είμαστε..."οσφιοκάμτες" να κάνουμε "πιρουέτες" | Πρωτη news sport

 Επειδή είδα, όχι με έκπληξη ομολογώ , σε επιστολή
δημοτικού συμβούλου, να εμπλέκεται το όνομα μου σαν "πρωτότυπη;" δικαιολογία ανεξαρτητοποίησης του (ότι τάχα ο συνδυασμός μας έχει δύο αρχηγούς), δηλώνω μόνο και μόνο για να μην μπερδεύονται οι λίγοι δημότες που δεν γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις  , ότι όλες μου οι ενέργειες και οι δηλώσεις στα πλαίσια του ρόλου μου σαν συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης,  είναι πάντα αποτέλεσμα αγαστής συνεργασίας και συνεννόησης με τον επικεφαλής του συνδυασμού Βασίλη Νανόπουλο και τα λοιπά στελέχη της παράταξης που ενδιαφέρονται για την εκτέλεση των καθηκόντων τους όπως αυτά προκύπτουν από το ρόλο του συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Κορινθίων. Και για ΟΛΟΥΣ εμάς δεν άλλαξε κάτι. Δουλεύουμε και θα δουλεύουμε μαζί ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ  ΔΥΟΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ τώρα. 

Και θα είμαστε με τη βοήθεια του Θεού ΟΛΟΙ μαζί σαν η επόμενη δημοτική αρχή η οποία με δήμαρχο τον Βασίλη Νανόπουλο θα αλλάξει και τον αντιδημοκρατικό τρόπο λειτουργίας του δήμου Κορινθίων αλλά και θα δημιουργήσει ένα δήμο υποδειγματικό στην Ελλάδα, ένα  δήμο μελίσσι προόδου και ανάπτυξης, ένα δήμο απαράμιλλης ομορφιάς και όχι ένα φορέα όπου εξυπηρετούνται κάθε είδους συμφέροντα. 
Ξέρω ότι κάποιοι είναι στεναχωρημένοι με αυτό. Ίσως θα προτιμούσαν να παίζαμε παιχνιδάκια με τη σημερινή δημοτική αρχή. Δεν θα τους θυμίσω τις εκφράσεις που έχουν πει για αυτήν αφού έτσι κι αλλιώς φαίνεται ότι τα λόγια τους δεν έχουν καμία σημασία. Εμείς δυστυχώς για μερικούς δεν έχουμε την ευλύγιστη μέση ώστε να σκύβουμε κάνοντας πολιτικούς τάχα ελιγμούς για να είμαστε αρεστοί
Τους ζητούμε συγγνώμη αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε.
Πανταζής Βασίλειος
Δημ. Σύμβουλος ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δήμου Κορινθίων
 
Top