Ιδού γιατί χωρίζουν η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ | Πρωτη news sport

Το ότι ο χωρισμός του πιο διάσημου ζευγαριού του Χόλιγουντ έπεσε σαν βόμβα μεγατόνων είναι ένα γεγονός που δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί. Ωστόσο, αδιαμφισβήτητο είναι και το γεγονός ότι η «διαφάνεια» που χαρακτήριζε τη ζωή του έχει από χθες συσκοτισθεί πλήρως και μόνο αποσπασματικές πληροφορίες και ανεπιβεβαίωτες φήμες κυκλοφορούν σχετικά με τους λόγους που η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, προσλαμβάνοντας, μάλιστα, κι μια από τις πλέον γνωστές δικηγόρους για τέτοιες υποθέσεις.
 
Επισήμως, από την πλευρά της Τζολί έχει ανακοινωθεί ότι η αίτηση διαζυγίου γίνεται για το καλό της οικογένειας. Διαρροές και φήμες κάνουν λόγο για διαφορές στον τρόπο με τον οποίο οι δύο γονείς μεγάλωναν τα παιδιά τους: ο Πιτ εμφανίζεται ως πιο αυστηρός γονιός -μάλιστα, κάποιες πληροφορίες τον θέλουν ακόμα και να τους βάζει τις φωνές-, ενώ η Τζολί είχε μια πιο χαλαρή προσέγγιση στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών.
 
Για την ώρα, η πλευρά Πιτ διέψευσε μετά βδελυγμίας πληροφορίες ότι αιτία του διαζυγίου ήταν η ρομαντική εμπλοκή του με τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Allied», τη Γαλλίδα σταρ Μαριόν Κοτιγιάρ: πηγή προσκείμενη στον Πιτ χαρακτήρισε τις φήμες ως πλήρως αναληθείς, τονίζοντας στον Independent ότι «είναι χυδαίο να εισάγεται στην υπόθεση ένα αθώο τρίτο πρόσωπο που δεν έχει καμία σχέση». Την ίδια στιγμή, πληροφορίες γαλλικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Κοτιγιάρ είναι έγκυος από τον σύντροφό της, σκηνοθέτη Γκιγιόμ Κανέ και ότι οι φήμες για σχέση της με τον Μπραντ Πιτ την «διέλυσαν» ψυχολογικά.
 
Η επίσημη εκδοχή για το διαζύγιο είναι οι αγεφύρωτες διαφορές σχετικά με την ανατροφή των παιδιών του ζεύγους, ωστόσο φήμες αναφέρουν ότι ο Πιτ κατηγόρησε την Τζολί ότι με την κίνησή της «απελευθέρωσε την κόλαση» και ότι πλέον -αφού οι εκκλήσεις του για χαμηλών τόνων διαζύγιο έπεσαν στο κενό- εκφράζει φόβους για την ηρεμία των παιδιών του ζευγαριού, τα οποία θα βρεθούν εν μέσω «θύελλας» δημοσιότητας. Πάντως, πηγές κοντά στον Πιτ αναφέρουν ότι στόχος του είναι να αποφευχθεί ο «εμπρησμός» του κλίματος και η όλη υπόθεση να λυθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και φιλικά γίνεται.
 
Από την άλλη πλευρά, η US Daily κάνει λόγο για «απροσδιόριστο γεγονός» που συνέβη πριν από λίγες ημέρες, το οποίο έσπρωξε το χέρι της Τζολί στο να προχωρήσει το διαζύγιο, ενώ πηγή που επικαλείται η Daily Mirror φέρεται να άφησε να εννοηθεί ότι ο Πιτ έχει «πρόβλημα διαχείρισης θυμού», χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Όπως και νά’χει, αργά ή γρήγορα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν, ειδικά αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ότι η Τζολί έχει «οχυρωθεί» και σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις της.
 
Top