Η απάντηση του ΙΝΚΑ Κορινθίας... στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου | Πρωτη news sport

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου,
κ.Νικολόπουλος, παρά το γεγονός ότι το ΙΝΚΑ Κορινθίας εγγράφηκε και επίσημα στο Μητρώο Καταναλωτικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΑΜ 44), αφού από την ίδρυση του πληρούσε ΟΛΕΣ
τις προϋποθέσεις εγγραφής και τούτο δεν είχε καταστεί δυνατόν εξαιτίας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ των κυβερνήσεων των ετών 2006-2014, συνέχισε την Δίκη σε βάρος του ΙΝΚΑ Κορινθίας, αν και ΔΕΝ έχει εκδοθεί απόφαση του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου για την Δίκη.

Ο κ.Νικολόπουλος λοιπόν, που εξετάστηκε και ως μάρτυρας σε βάρος του ΙΝΚΑ Κορινθίας την 25/11/2016, επέλεξε τον δρόμο του, χωρίς βέβαια να μπορεί πλέον να πείσει για τον λόγο που μαίνεται σε βάρος της ‘Ενωσης μας, μιας ΝΟΜΙΜΗΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΑ καταναλωτικής οργάνωσης.

Το ΙΝΚΑ Κορινθίας, λυπάται που ο κ.Νικολόπουλος δεν πληροφόρησε το Δικαστήριο, αλλά και τους συναδέλφους του, ότι το ΙΝΚΑ Κορινθίας είχε καταθέσει πλήρη φάκελο από το έτος 2012 για να εγγραφεί στο Μητρώο Καταναλωτικών Οργανώσεων Ελλάδας και ότι με βάση και με αυτή την αίτηση έγινε η τωρινή εγγραφή του.

Και λυπάται διότι ο κ.Νικολόπουλος, είδε με τα μάτια του το σχετικό έγγραφο και σεβόμενος τον θεσμικό του ρόλο, όφειλε να είναι ακριβής σε όσα δήλωνε/κατέθετε.

Το ΙΝΚΑ Κορινθίας λυπάται επίσης, που ο κ.Νικολόπουλος, δεν αποδέχεται τον θεσμικό ρόλο των καταναλωτικών οργανώσεων και επέτεθη ακόμα και σε βάρος της ΙΝΚΑ_ΓΟΚΕ με χαρακτηρισμούς που προδίδουν εκνευρισμό.

Θυμίζουμε εδώ ότι το ΙΝΚΑ Κορινθίας ήταν αυτό που από το 2012 έκανε γνωστό στο πλατύ κοινό τον θεσμό της δωρεάν νομικής βοήθειας (Νόμος 3226/2004), χάρη στον οποίο μπόρεσαν πολλοί καταναλωτές να αποκτήσουν δικηγόρο δωρεάν. Θα ήταν ενδιαφέρον να μας πει ο κ.Νικολόπουλος, πότε εξέδοσε δελτίο τύπου για την εφαρμογή του παραπάνω νόμου.

Σε κάθε περίπτωση, το ΔΣ θα προστατέψει με κάθε νόμιμο μέσο το κύρος και την αξιοπρέπεια του ΙΝΚΑ Κορινθίας και των μελών του από συκοφαντίες και αναλήθειες.
 
 
Top