Έξυπνες Ιδέες ανακαίνισης που μας έδωσε η βιοτεχνία μαρμάρων Α. Τζαφαρας | Πρωτη news sport



Επισκεφθήκαμε την βιοτεχνία επεξεργασίας μαρμάρων και γρανιτών  Αθανασιος Τσαφάρας στην Κόρινθο και μας έδωσε πολύ χρήσιμες πληροφορίες
για το πώς θα ανακαινίσουμε το χώρο μας με χαμηλό κόστος εάν κάνουμε τα σωστά βήματα.
Δείτε τι μας είπε:

Πριν αρχίσετε τις αλλαγές, καλό θα ήταν να έχετε αποφασίσει ήδη ποιες εργασίες θα γίνουν κάθε μέρα, έχοντας υπολογίσει και μερικές καθυστερήσεις, που ίσως προκύψουν.
Τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε και να μεταμορφώσουν τον χώρο σας: 
Μιλώντας για οικονομικές πινελιές διακόσμησης σε τοίχους κουζίνας, η πέτρα, το τούβλο και τα βότσαλα είναι μια κομψή εναλλακτική λύση, είναι φυσικά υλικά, λίγο τραχιά σε εμφάνιση, αλλά πολύ κομψά λόγω αυτών των ατελειών. Πέτρα, βράχια από τον κήπο σας, βότσαλα, μάρμαρα – οι δυνατότητες είναι ατελείωτες, και θα βρείτε μια σωστή πινελιά διακόσμησης για κάθε στυλ κουζίνας.
Αν θέλετε μια πιο φιλικού προϋπολογισμού έκδοση, συγκεντρώστε βότσαλα ή βράχια ή να αγοράσετε πλακάκια που μιμούνται την πέτρα.
 Υπάρχουν διάφορες χρώματος  πέτρας  για να δοκιμάσετε, μπορείτε να αναμίξετε πολλά ακόμη και αν αυτά είναι βότσαλα. Το μάρμαρο είναι ένα πολυτελές και ακριβό υλικό που όταν είναι σωστά τοποθετημένο  σου κόβει την ανάσα, δεν χρειάζεται καμία διακόσμηση.
Εμπνευστείτε από τις ιδέες κάτω και να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή διακόσμησης με πέτρα για την κουζίνα σας.






Στην βιοτεχνία επεξεργασίας μαρμάρων και γρανιτών  Αθανασιος Τζαφαράς , μπορείτε να βρείτε ότι επιθυμείτε από υλικά σε μάραρα ,γρανιτες και πέτρες, για την ανακαίνιση του σπιτιού σας.






 
Top