Μιά εικόνα...!!! χίλιες λέξεις...που λέει το τραγούδι..." Όσο αγαπιόμαστε τα δυο να με κοιτάς στα μάτια"-βίντεο | Πρωτη news sport

 
Στις επετειακές εκδηλώσεις για τη
Β’ Εθνοσυνέλευση του Άστρους ήταν προσκεκλημένος και έδωσε το «παρών» ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαρας, τονίζοντας ότι «μία από τις πιο θετικές εξελίξεις για την εγκαθίδρυση του Ελληνικού Κράτος συνέβησαν εδώ στο Άστρος.»

Ο κ. Σαμαράς δέχθηκε και ερώτηση για την υπογραφή που έβαλε προσφάτως σε επίκαιρη επερώτηση της ΝΔ για το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Πελοπόννησο.
Μία επερώτηση που υπογράφουν όλοι οι βουλευτές της ΝΔ, από την Πελοπόννησο και περιείχε κριτική στην Περιφέρεια που χαρακτηρίζεται ουραγός, «αδυνατώντας να προχωρήσει στις απαραίτητες κινήσεις που θα δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα.»
Μάλιστα, το περιεχόμενο της επερώτησης, είχε προκαλέσει την έντονη κριτική του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη.
Ο κ. Σαμαράς ρωτήθηκε και αρκέστηκε να πει: «Το μόνο που θέλω να πω σε αυτό είναι ότι είναι ξεκάθαρη απολύτως η θέση που έχει πάρει η παράταξη για το ζήτημα αυτό. Ξεκάθαρη και τελική.»
Ήταν ένα σαφές μήνυμα ότι η θέση της παράταξης της ΝΔ για το ζήτημα αυτό αποτυπώνεται στο περιχεόμενο της επερώτησης και ότι αυτή η θέση είναι τελική. 
         arcadiaportal.gr                                                              



  


- Πηγή: https://www.kalimera-arkadia.gr/blog/item/67144-minyma-samara-apo-to-astros-i-thesi-tis-nd-gia-to-provlima-me-ta-skoupidia-einai-ksekathari-kai-teliki-vd.html
 
Top