Δείτε επίπεδο Υπουργών μετά την γραβάτα του Καμμένου...! "χτύπησε" ο Πολάκης "Τώρα πάρτε φόρα"...!!! ντροπή τους | PROTINEWS

Μέσα από διαδοχικές αναρτήσεις
του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σχολίασε την απόφαση του Eurogroup για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την εκταμίευση της δόσης, μαζί με πλεονάσμα στο 2%.

«Αδωνι -Κυριακο -Σόιμπλε -παπαγάλοι και τωρα -πάρτε ΦΟΡΑ !!!!!!!!», γράφει μεταξύ άλλων ενώ αναφέρεται και στον ρόλο των μέσων ενημέρωσης όλες αυτές τις μέρες λέγοντας πως τώρα- λόγω του ότι το Eurogroup δεν κατέληξε σε αποτυχία – ψάχνουν να δουν τι θα πουν και τι θα γραψουν.

Οι αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη:

« Αδωνι -κυριακο -Σόιμπλε -παπαγάλοι


Και τωρα -πάρτε ΦΟΡΑ !!!!!!!!
Σύντομα και λεπτομερειες μετα
Πλεονάσματα έως 2%,τελος προγράμματος 2018,επιμήκυνση δανείων και προσαρμογή επιτοκίων με ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!!!!!,Αναπτυξιακη τράπεζα ,εγγύηση ευρωζώνης για ΕΞΟΔΟ της Ελλάδας στις αγορές και βεβαια εκταμίευση μεγαλύτερης δόσης τωρα 8,5 δις ευρω»
«Εκαμπουριασανε ,εκουκουβίσανε ,
θρούψανε σα το λαγό ,κι ήπιαν τ αμίλητο νερό ,όλα τα κατσαντρακια των ΜΜΕ που ειχαν οργιάσει τις προηγούμενες μέρες με άρθρα χαους,ψέμματος,αποτυχίας ,λάσπης ,λιβανίσματος στο Σόιμπλε .
Τους εχουν μαζέψει οι καναλάρχες σε ακτιφ απόψε για το τι θα πουν και θα γράψουν αυριο.ΜΟΝΟ ΑΠ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!
.....σηκώστε σκόνη τωρα......Απ την κατρακύλα που θα πάθετε τα επόμενα δυο χρονια ..»


Μια απίστευτη ανάρτηση έγινε στον λογαριασμό του Πάνου Καμμένου στο Twitter, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup, με μια φωτογραφία που απεικόνιζε ανδρικά μόρια!

Όλα αυτά μπορεί να είναι και εντελώς τυχαία, καθώς σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος μετά από λίγο κατέβασε το tweet, λέγοντας πως επρόκειτο για ανάρτηση του παιδιού του!
 
Top