"Έκλεψε" τα σχέδια του Πέτρου η Φώφη υποσχέθηκε μέχρι θάλασσα στην Τρίπολη...! για να ψαρεύουν οι ιθαγενείς | Πρωτη news sport

Αυτοί που συμβούλευσαν την Φώφη
να πει αυτόν τον χιλιοειπωμένο κατάλογο έργων μάλλον δεν γνωρίζουν την Πελοπόννησο ή το λιγότερο μας περνάνε όλους για βλάκες ! 

Φώφη δίπλα σου έχεις όλα αυτά τα καλά παιδιά βουλευτές όπως το Μανιάτη, τον Γρηγοράκο , τον Κωνσταντινόπουλο και ακόμη ένα σωρό στελέχη που άσκησαν εξουσία κατά καιρούς !
Τι κανάνε ώστε να έχουν λυθεί όλα αυτά τα θέματα στο παρελθόν όταν ήτανε όλοι στα πράγματα ? Τίποτα ! Τώρα επομένως πως μπορεί κανείς να τους πιστέψει ότι θα τα κάνουν !!!
 Επειδή πολιτική είναι η απάτη του εφικτού διαπιστώνουμε εμείς
οι πολίτες ότι δεν υπάρχει φως από πουθενά!
 Μονάχα λόγια και ντρίπλες !!!
Μέχρι ΄τότε βέβαια που θα βγεί η Φώφη στην εξουσία θα την έχει προλάβει ο Πέτρος ( ένας είναι ο Πέτρος ) και θα έχει κάνει αυτός και το αεροδρόμιο, και το ΣΔΙΤ και τις μαρίνες και τα καταδυτικά πάρκα και τα κτηνοτροφικά πάρκα για να βόσκουμε όλοι εμείς οι ευκολόπιστοι και αδαείς ! Περαστικά μας !!!!!
 Ητανε και ο Τατούλης λεει στη  ομιλία της Γενηματά στην Καλαμάτα  και ΄μίλησε κιολας τι δεν καταλαβαινεις τωρα λαουτζίκο ...?  με αυτους τους πατριώτες  θα ανασυνταχθεί  η κεντροαριστερά ...?  δεν νομίζεις οτι ολοι σε δουλεύουν...? 
- Πηγή: https://www.kalimera-arkadia.gr/peloponnisos/item/70227-aerodromio-kai-fysiko-aerio-gia-tin-tripoli-zita-i-gennimata-tou-pasok.html#comment22835
 
Top