Αποκλειστικό- Επίσκεψη Γιώργου Δέδε στην ορεινή Κορινθία με νόημα...! και περιεχόμενο -δείτε το φωτορεπορτάζ | Πρωτη news sport

Ανεπίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε
χθες το πρωί ο  συμπατριώτης μας  και Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Δέδες ,στο Δημαρχείο του δήμου Σικυωνίων  , συναντώντας  τον δήμαρχο Σπύρο Σταματόπουλο και θεσμικούς παράγοντες του δήμου .
Συζήτησαν για έργα στον Δήμο και για την δυνατότητα παρέμβασης  του Γ.Γραμματέα.
Στην συνέχεια  με την συνοδεία αντιδημάρχων και προέδρων κοινοτήτων πραγματοποίησαν επίσκεψη στα ορεινά χωριά του Δήμου μένοντας περισσότερη ώρα στον Φενεό και στην Στυμφαλία  .
Η υποδοχή που έλαβε από τους κατοίκους της ορεινής Κορινθίας ήταν θερμές και εγκάρδιες , όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε φορά που  Γιώργος Δέδες συναντάτε με πολίτες της Κορινθίας.
 Εδώ να επισημάνουμε πως και η δημοφιλία του δημάρχου Σικυωνίων Σπύρου Σταματόπουλου , (κρίνοντας απο τις αντιδράσεις των πολιτών ),παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα.
ΟΙ Πληροφορίες της Πρώτης είναι...οτι περιμένουμε  ευχάριστες εκπλήξεις από πολύ σημαντικά έργα που  θα προκύψουν από την συνεργασία   Γιώργου Δέδε  με  Σπύρο Σταματόπουλο.( Εντός των ημερών αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις).

Ακολούθως συναντήθηκαν με τον πρώην Δήμαρχο Στυμφαλίας και νυν Περιφερειακό σύμβουλο Κώστα Λέγκα ,με τον οποίο συζήτησαν για αναγκαία έργα που χρειάζονται στην περιοχή, δίνοντας ραντεβού στο υπουργείο για την σύντομη προώθηση των έργων .
Δείτε φωτορεπορτάζ





























 
Top